Στο Σύνταγμα χτυπά η «καρδιά» της Μακεδονίας - Δείτε LIVE το συλλαλητήριο - OlaDeka

Στο Σύνταγμα χτυπά η «καρδιά» της Μακεδονίας – Δείτε LIVE το συλλαλητήριο

ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Στην πλατεία Συντάγματος χτυπά η καρδιά όλης της Ελλάδας αφού το συλλαλητήριο στέλνει ισχυρό μήνυμα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Το κέντρο θα είναι απροσπέλαστο, ενώ έχουν επιβληθεί έκτακτα μέτρα για τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου​.

Το ραντεβού είναι στις 14:00 το μεσημέρι, για το συλλαλητήριο κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων.

Από τα ξημερώματα της Κυριακής, πούλμαν ξεκίνησαν από πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα, με προορισμό την Αθήνα, ενώ νωρίς το πρωί έφτασαν στον Πειραιά εκατοντάδες Κρητικοί. Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι περισσότερα από 1.500 πούλμαν θα μεταφέρουν στην πρωτεύουσα πολίτες που θέλουν να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο.

Ομιλητές στο συλλαλητήριο της Κυριακής, σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα είναι ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης, και οι μητροπολίτες Σύρου, Χίου και Δράμας. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Μετά το συλλαλητήριο οι οργανωτές θα εκδώσουν ένα ψήφισμα, όπως και στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα παραδώσουν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής.

Δείτε LIVE:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria