Σε μια ακόμα καταπληκτική εκδήλωση του ελπχ ΟΡΜΟΣ, μέλη και φίλοι συγκεντρώθηκαν για να κόψουν την πατροπαράδοτη Βασιλόπιτα για το νέο έτος 2018. - OlaDeka

Σε μια ακόμα καταπληκτική εκδήλωση του ελπχ ΟΡΜΟΣ, μέλη και φίλοι συγκεντρώθηκαν για να κόψουν την πατροπαράδοτη Βασιλόπιτα για το νέο έτος 2018.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε μια ακόμα καταπληκτική εκδήλωση του ελπχ ΟΡΜΟΣ, μέλη και φίλοι συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί για να κόψουν την πατροπαράδοτη Βασιλόπιτα για το νέο έτος 2018. Πέρα από το οικογενειακό κλίμα και την ζεστή ατμόσφαιρα, την παράσταση έκλεψαν τα παιδάκια μας από τα δυο νέα τμήματα προσχολικής και σχολικής ηλικίας με χορούς της Αποκριάς και της Φλώρινας αντίστοιχα. Επιπλέον, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή και μετά από ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ελπχ ΟΡΜΟΣ, ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος του συλλόγου μας η κ. ΒΕΡΓΟΥ-ΓΚΑΜΠΕΣΗ ΜΑΡΟΥΛΑ, ως μια ελάχιστη πράξη αναγνώρισης, τόσο για την μακροχρόνια προσφορά της στον λαϊκό πολιτισμό της Καστοριάς, όσο και για την ανιδιοτελή βοήθεια στην επίτευξη των στόχων του νεοσύστατου συλλόγου μας. Θερμές ευχαριστίες στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστοριάς που μας ευλόγησε με την παρουσία του, καθώς επίσης τις δυο βουλευτές του νομού μας και τους δημοτικούς συμβούλους Καστοριάς που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους ανθρώπους!

10 17 20 30

 

140 150 160 170 180

 

50 60 70 80 90 100 110 120 130

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria