Πινγκ-Πονγκ: Φινάλε πρωταθλήματος και 4η θέση για τον Κένταυρο Καστοριάς – Ελπίδες για άνοδο στη Β’ Εθνική - OlaDeka

Πινγκ-Πονγκ: Φινάλε πρωταθλήματος και 4η θέση για τον Κένταυρο Καστοριάς – Ελπίδες για άνοδο στη Β’ Εθνική

Το Σάββατο 27/1/2018 πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης της κατηγορίας του Α’ Τοπικού Βόρειας Ελλάδας. Οι συγκεκριμένες αγωνιστικές ήταν πολύ κρίσιμες καθώς δεν είχαν ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα ανέβαιναν και ποιες θα υποβιβαζόταν  από την κατηγορία.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” είχε να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια ομάδα της Βέροιας, την ομάδα της Δράμας και την ομάδα της Καβάλας και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα μπορούσε να τελειώσει το πρωτάθλημα από την 4η μέχρι και την 8ηθέση.

Στον πρώτο αγώνα της ημέρας ο Κένταυρος Καστοριάς αντιμετώπιζε την αξιόλογη ομάδα του Α.Σ.Ε.Α. Δράμας, οι καστοριανοί αθλητές έδειξαν χαρακτήρα και κέρδισαν με σκορ 4-0 στις νίκες. Έπειτα στο δεύτερο αγώνα της ημέρας η Καστοριανή ομάδα γνώρισε την ήττα με σκορ 4-1 στις νίκες από την ομάδα του Α.Σ.Ε.Α. Βέροιας καθώς επέλεξε να ξεκουράσει κάποιους αθλητές του ενόψει του τρίτου και πολύ σημαντικού αγώνα της ημέρας. Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος απέναντι στην ομάδα του Α.Ε.Α. Καβάλας , ο Κένταυρος Καστοριάς με νίκη κατακτούσε την 4η θέση στο πρωτάθλημα ενώ με ήττα την 7η θέση. Οι αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς ξεκίνησαν τους αγώνες τους αποφασισμένοι για την νίκη και παίζοντας ωραίο πινγκ πονγκ και κέρδισαν με σκορ 4-2 στις νίκες την Καβάλα.

Έτσι, με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο κένταυρος” κατέκτησε την 4η θέση στο πρωτάθλημα όπου είναι σημαντική διότι ακόμη διατηρεί κάποιες ελπίδες για την άνοδο στην Β’ Εθνική Βορείου Ελλάδος καθώς αν μια ομάδα από την Β΄ Εθνική Βορείου Ελλάδος  (Απόλλων Καλαμαριάς ή  Σίνδος Θεσσαλονίκης) ανέβουν μέσω των μπαράζ του Απριλίου στην Α2 Εθνική Κατηγορία τότε θα ανέβει και η Καστοριανή ομάδα στην Β’ Εθνική.

Τέλος, η Καστοριανή ομάδα θέλει να ευχαριστήσει τον Γυμναστή Νικόλαο Παγούνη για την άριστη και αποτελεσματική δουλειά για αυτήν την αγωνιστική περίοδο, καθώς οι αθλητές της ομάδας είχαν άριστη φυσική κατάσταση και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα τραυματισμού σε όλη την διάρκεια του απαιτητικού αυτού Πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”: Γκιμουρτζίνας Αχ, Γκιμουρτζίνας Τρ, Γκιμουρτζίνας Ι, Ζαγκότσης Δ, Zούπας Μ.

Α.Σ.Ε.Α Δράμας: Καγιάογλου, Ιορδανίδης, Βαρβέρης.

Α.Σ.Ε.Α Βέροιας: Τσιαλτσούδης Β, Σιδηρόπουλος, Παζαρτζικλής.

Α.Ε.Α. Καβάλας: Μιχαηλίδης, Κοσπαντσίδης, Βαζακίδης.

Τελική Βαθμολογία (18ης αγωνιστικής):
Α/Α Ομάδα Βαθμοί Νίκες Ήττες  
1 Α.Σ.Ε.Α Βέροιας 34 16 2
2 Α.Σ. Πέρα Θεσσαλονίκης 32 14 4
3 Α.Σ. Φάρου Αλεξανδρούπολης 30 12 6
4 Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” 27 9 9
5 Γ.Σ. Βόλου 27 9 9
6 Φ.Ε.Α Ιωαννίνων 27 9 9
7 Α.Ε.Α. Καβάλας 25 7 11
8 Α.Φ. Άδωνη Θεσσαλονίκης 25 7 11
9 Ε.Φ.Ε.Α. Απόλλων Βόλου 23 5 13
10 Α.Σ.Ε.Α Δράμας 20 2 16
*  Οι τρεις πρώτες ομάδες ανεβαίνουν στην Β’ Εθνική Βόρειας Ελλάδας.* Οι τρεις τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται στο Β’ τοπικό Βόρειας Ελλάδας.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria