Ο BRYANBOY ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: Η ΓΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΤΟ ΠΙΟ ΒΙΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ" - OlaDeka

Ο BRYANBOY ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: Η ΓΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ “ΤΟ ΠΙΟ ΒΙΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”

«Αρκετοί άνθρωποι ξεκόβουν απο την γούνα αλλά ευτυχώς υπάρχει ακόμα πολύ γούνα εκεί έξω. Ποτέ δεν θα εξαφανιστεί»

Η Daily βρέθηκε με τον fashion blogger Bryanboy στo show του Dennis Basso 2018, και μίλησε μαζί του για την νέα του ζωή στην Σουηδία, για σχέδια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και την γούνα.
Φυσικά φοράς γούνα στο Dennis!
Φυσικά! Mink και sable. Τα αγαπημένα μου.

Ξεπέρασες την απαγόρευση γούνας του Gucci?
Σίγουρα ζούμε σε μια ενδιαφέρουσα εποχή. Αρκετοί άνθρωποι ξεκόβουν απο την γούνα αλλά ευτυχώς υπάρχει ακόμα πολύ γούνα εκεί έξω. Ποτέ δεν θα εξαφανιστεί. Πραγματικά πιστεύω οτι η γούνα είναι το πιο βιώσιμο υλικό στον κόσμο. Υπάρχουν αρκετές χωματερές γεμάτες από πλαστικά υφάσματα που αντικαταστούνται κάθε μέρα και για μένα αυτό είναι πολύ μεγάλη σπατάλη. Ένα καλό γούνινο παλτό θα κρατήσει παραπάνω απ’οτι θα ζήσω. Το παλτό που φοράω θα ζήσει για άλλη μια γενιά μετά απο μένα, ίσως και δύο, οπότε πιστεύω οτι αυτό είναι καλύτερο για τον πλανήτη.

White Chicks the Movie at @JasonWu FW2018

A post shared by Bryanboy (@bryanboycom) on

Είναι η 35η επέτειος του Dennis. Ποια είναι η πιο παλιά σου ανάμνηση? Είχα διαβάσει τα αγαπημένα μου περιοδικά μόδας μεγαλώνοντας και έβλεπα όλες αυτές τις b*tches των άνω δυτικών προαστιών με τα chinchila και τα sable τους και σκεφτόμουν οτι θα μπορούσα κι εγώ να είμαι έτσι όταν μεγαλώσω, οπότε να’μαι! Είναι ένα πολύ εμπνευστικό look. Για μένα, ο Dennis είναι ο βασιλιάς της γούνας στην Νέα Υόρκη.

Που μπορούμε να σε βρούμε στα άνω δυτικά προάστια? Πιθανότατα στην 77η και το πάρκο. Είμαι σαν μια γυναίκα της Park Avenue στο μυαλό μου.

Ήσουν πολύ ακριβής με την 77η! Ένας απο τους φίλους μου μένει εκεί και απλά μου αρέσει πολύ η περιοχή. Αγαπώ τα 70s. Αν ανέβω παραπάνω το ξανασκέφτομαι, και προτιμώ να μείνω στα 70s στον φανταστικό μου κόσμο.

Μένεις ακόμα στην Σουηδία? Ναι! Μετακόμισα εκεί πέρυσι και είναι πολύ διαφορετικό το lifestyle. Αγαπώ εκείνο το μέρος -έχω ένα σπίτι δίπλα στην λίμνη- αλλά είναι πολύ διαφορετικό. Υπήρξε μια μεγάλη περίοδος μετάβασης αφού έζησα στην Νέα Υόρκη για 8 χρόνια. Τουλάχιστον στην Νέα Υόρκη υπάρχει πάντα κάποια ευκαιρία για να ντυθείς επίσημα, αλλά στην Σουηδία δεν υπάρχει τίποτα!

Σοβαρά? Ναι! Σκέφτομαι, που θα φορέσω όλα τα χαριτωμένα ρούχα μου? Στο σουπερμάρκετ? Με τα minks μου?

Άρα είσαι γηγενής στην Σουηδία? Είμαι, αλλά ποτέ δεν ξεχνώ από που είμαι, οπότε πάντα ντύνομαι καλά ακόμα κι αν είναι απλά να πάω στο ινστιτούτο ομορφιάς. Ευτυχώς η Στοκχόλμη είναι πολύ κοντά στο Μιλάνο και το Παρίσι, οπότε πάντα είμαι έξω. Είναι ο μόνος τρόπος για να μείνω σώας τας φρένας.

Ποιά είναι τα σχέδια σου για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου? Είναι πάντα κατά την διάρκεια του NYFW! Το ξέρω! Θα κάνω πολύ facetiming με τον άνδρα μου πριν μπω στο αεροπλάνο. Δεν έχω γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εδώ και πολύ καιρό μαζί του!

Excuse my beauté 💺💺💺✈️✈️✈️

A post shared by Bryanboy (@bryanboycom) on

Σου στέλνει ποτέ δώρα?
Πάντα μου στέλνει λουλούδια και νιώθω άσχημα γιατί θα έπρεπε να στέλνω κι εγώ κάτι. Είμαι η χειρότερη σύζυγος που υπάρχει. Το να τον καλώ είναι αρκετά ρομαντικό. Για μένα, είναι η σκέψη που μετράει. Δεν χρειάζεται πάντα να πηγαίνεις για ένα φαντασμαγορικό ραντεβού με κάποιον. Μια συζήτηση που απλά κοιτά ο ένας τον άλλο στα μάτια και λές “Σ’αγαπώ” είναι αρκετή.

Ενημερώνεσαι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες?
Όχι. Ποιός έχει χρόνο για κάτι τέτοιο? Το fashion week είναι οι ολυμπιακοί αγώνες για μένα. Το να βλέπω όλες αυτές τις γυναίκες να ανταγωνίζονται εμφανισιακά, είναι εξίσου καλό.

Μετάφραση από το fashionweekdaily

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria