Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ - OlaDeka

Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ

Σε έναν πανέμορφο και κατάμεστο από μέλη και φίλους χώρο, ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς Πρωτέας έκοψε την Βασιλόπιτα, γιορτάζοντας 25 χρόνια από την ίδρυσή του.

Η Πρόεδρος κ. Μαίρη Μπαλλή, καλωσόρισε τους παρισταμένους, παρουσίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, κάνοντας μία σύντομη αναφορά στους στόχους του Πρωτέα.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών του Πρωτέα Παντελή Κλειούση και Απόστολου Τσίπου που αγωνίστηκαν στα Ενωσιακά Πρωταθλήματα της προηγούμενης χρονιάς, ενώ τυχερός από την κοπή της Βασιλόπιτας ήταν ο Χρήστος Τσίπος, που κέρδισε μία Ρακέτα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής Μαρία Αντωνίου, από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Αντώνης Δασκαλόπουλος, από την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς, ο κ. Πασχάλης Βάσσος και από τον Δήμο Καστοριάς, ο κ. Σωκράτης Λιάνος.

Μπαίνοντας σε μία περίοδο εορτασμού των 25 χρόνων, ο Πρωτέας, που είναι ο μακροβιότερος και ο ιστορικότερος Σύλλογος Τένις της περιοχής, έχει προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων και διοργανώσεων, εφάμιλλες με αυτές που έχει καταγράψει στην μακρόχρονη ιστορία του.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στα γήπεδα του Πρωτέα έχουν αγωνιστεί οι Πρωταθλητές Ελλάδας Κωνσταντίνος Οικονομίδης και Λένα Δανιηλίδου, έχει διαιτητεύσει η καταξιωμένη παγκοσμίως Εύα Ασδεράκη, ενώ έχουν διοργανωθεί 4 παγκόσμια τουρνουά γυναικών ITF, ένα εκ των οποίων κατέκτησε η Λένα Δανιηλίδου, πολλά Πανελλήνια Πρωταθλήματα, Διασυλλογικοί και Ενωσιακοί Αγώνες, Σχολικά και Προπαιδικά Πρωταθλήματα, Εσωτερικά και Τουρνουά OPEN, με τεράστια απήχηση, συμμετοχή και επιτυχία.

Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια, λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους Προπονητικά Τμήματα, Προαγωνιστικά και Αγωνιστικά, Παιδιών και Ενηλίκων για κάθε επίπεδο και κάθε ηλικία.

Δεν είναι τυχαίο επομένως το γεγονός ότι ο Πρωτέας αποτελεί το κορυφαίο Tennis Club της περιοχής, όπου μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα σε πανέμορφες και μοναδικές εγκαταστάσεις.

P1350579

P1350591

P1350594

P1350609

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria