ΝΟΔΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΑΚΥΡΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΘΑ ΚΟΨΕΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ - OlaDeka

ΝΟΔΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΚΥΡΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΘΑ ΚΟΨΕΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ

Γιατί δεν έρχεται Κυριάκος – Τι θα συνδυάσει ο Βορίδης – Ενοχλημένοι κάποιοι στην ΝΟΔΕ για τη διαδικασία

Είχαμε γράψει από τις 4 Φεβρουαρίου ότι επίκειται επίσκεψη Μητσοτάκη στην Καστοριά. Οι πληροφορίες του oladeka.com είχαν δοθεί από δημοσιογράφο της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ. Δύο μέρες αργότερα, στις 6 Φεβρουαρίου την είδηση ανεβάζουν και τα παραπολιτικά και μαζί με το oladeka αναδημοσιεύουν το άρθρο που προσδιόριζε μάλιστα και το επόμενο 15μερο ως χρονικό διάστημα της επίσκεψης και αρκετά άλλα τοπικά μέσα.

Στις 3 Φεβρουαρίου όμως ξεκινά η δημοσιοποίηση των πρώτων δημοσιευμάτων για την υπόθεση NOVARTIS, που αποτελεί σύμφωνα με πολλούς έναν από τους λόγους που ανέτρεψαν την προγραμματισμένη επίσκεψη για την οποία ωστόσο είχαν ενημερωθεί τα περισσότερα στελέχη της ΝΟΔΕ Καστοριάς.

Υπάρχουν και άλλοι λόγοι όμως που απέτρεψαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επισκεφθεί τα μέρη μας. Το ζήτημα της ΔΕΗ αλλά ακόμη πιο πολύ το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ.

Κομματικό στέλεχος μας αναφέρει επί λέξει: «Χαζός είναι να έρθει; Γιατί να σηκώσει το βάρος του ζητήματος της ΔΕΗ; Ας το επωμιστούν οι άλλοι! Τι να πει για τη ΔΕΗ αν έρθει εδώ; Και ακόμη χειρότερα; Τι να πει για το Μακεδονικό;»

Όλα αυτά που συμπληρώνονται και με άλλα θέματα, συνθέτουν τη λίστα των ανασταλτικών παραγόντων που οδήγησαν σε ακόμη μία αναβολή του ταξιδιού του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καστοριά και γενικότερα στη Δυτική Μακεδονία.

Έτσι, την τιμή της κοπής της πίτας θα έχει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης ο οποίος θα συνδυάσει την επίσκεψη του στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 19:00 με το μνημόσυνο για τους Μακεδονομάχους το οποίο θα τελέσει την ίδια μέρα το πρωί η Ιερά Σύνοδος προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, στην Στάτιστα (Μελάς Καστοριάς).

Και έτσι όλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι.

Εκείνο που κάνει εντύπωση όμως και αφήνει όχι και τόσο ικανοποιημένα αρκετά από τα μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ), είναι ότι η απόφαση για την ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας πάρθηκε από τον πρόεδρο και ακόμη ένα στέλεχος χωρίς να συγκληθεί συνεδρίαση του οργάνου και να αποφασιστεί εκεί, όπως προβλέπει το καταστατικό. 

Βέβαια μετά από τη δική μας δημοσίευση, δεν θα φανεί καθόλου παράξενο σε κανέναν αν εκτάκτως συγκληθεί συνεδρίαση επί του θέματος κάπου κοντά στην ερχόμενη Τετάρτη.

Τέλος να σημειώσουμε ότι γίνονται προσπάθειες για να πλαισιωθεί το γκρουπ των επίσημων καλεσμένων με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά, αλλά κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται ως επιτεύξιμο, εξαιτίας μερικών από τους λόγους που αναφέρθηκαν πριν, αλλά και και για αρκετούς άλλους.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria