Με απόλυτη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή στέφθηκε η εκδήλωση/παρουσίαση της NAFA σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας - OlaDeka

Με απόλυτη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή στέφθηκε η εκδήλωση/παρουσίαση της NAFA σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας

ΦΩΤΟ

Μετά τον σύντομο χαιρετισμό του αναπληρωτή Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Ναούμ Δίτσιου όπως αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις του κλάδου παγκοσμίως και ειδικότερα στο χώρο των δημοπρασιών της Β. Αμερικής ,τον λόγο πήρε ο κ. Χαράλαμπος Πούλιος Αντιπρόεδρος σχέσεων πελατών της NAFA .  Τον συντονισμό της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΟΓ κ. Δημήτριος Κοσμίδης. 
Ο κ. Πούλιος αναφέρθηκε κυρίως στην αγορά του label BLACKGLAMA  από την NAFA και την επικείμενη δημοπρασία που γίνει από τις 26 Φεβρουαρίου μέχρι της 4 Μαρτίου στο Τορόντο του Καναδά όπου η προσφορά είναι συνολικά 4 εκατομμύρια δέρματα μινκ.  

Ο κ . Πούλιος τόνισε ότι η προσθήκη της ετικέτας BLACKGLAMA δημιουργεί τεράστιες ευκαιρίες για όλους με δεδομένο ότι η NAFA  έχει ένα πλήρες και δυναμικό προγραμμα προώθησης.

 Οι πελάτες στην δημοπρασία του Φεβρουαρίου θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν από 1 εκατομμύριο Μαύρα δέρματα αρίστης ποιότητας και αντίστοιχα τα labels Black NAFA η Blackglama. 
 
Στην συνέχεια ο κ.Πούλιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πελάτες για την τεράστια υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια στην εταιρεία NAFA και να  καλωσορίσει τους νέους πιθανούς πελάτες!

Προέτρεψε κανείς γουνοποιός να μην λείψει από αυτήν την ” ιστορική ” δημοπρασία και να δηλώσει συμμετοχή στην νέα αυτή προσπάθεια γεμάτη αισιοδοξία και σιγουριά για το μέλλον!
poulios-nafa
unnamed
unnamed (2)
unnamed (1)
 IMG_8319
unnamed (3)
IMG_9358
IMG_9355
IMG_9359
unnamed (4)
unnamed (5)
unnamed (6)
unnamed (7)
IMG_8337
IMG_9353
IMG_8310
naf1
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria