ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΙΧ παρέσυρε γυναίκα απέναντι από το Δημαρχείο - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΙΧ παρέσυρε γυναίκα απέναντι από το Δημαρχείο

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Καστοριάς

Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα έξω από το Δημαρχείο Καστοριάς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η γυναίκα οδηγός που ενεπλάκη, αρχικά σοκαρίστηκε και έμεινε για μικρό χρονικό διάστημα μέσα στο αυτοκίνητο της, μη μπορώντας να αντιδράσει όταν διαπίστωσε ότι είχε χτυπήσει ηλικιωμένη γυναίκα που βρέθηκε στο δρόμο της εξερχόμενη από το φαρμακείο του κ. Σαμαρά. Περαστικοί πολίτες και ο ίδιος ο φαρμακοποιός,  φρόντισαν την άτυχη ηλικιωμένη μεταφέροντας την στο πεζοδρόμιο και καλώντας άμεσα το νοσοκομείο και την αστυνομία, ενώ συνεχώς της μιλούσαν για να διαπιστώσουν ότι διατηρεί τις αισθήσεις της.

Οι ίδιοι πολίτες μιλούσαν και στην οδηγό του ΙΧ βοηθώντας την να ξεπεράσει το αρχικό σοκ με αποτέλεσμα να βγει και η ίδια για να συμπαρασταθεί στην άτυχη ηλικιωμένη.

Η οδηγός, πάντα σύμφων με τις ίδιες πληροφορίες ανέφερε ότι θα μετέβαινε στο νοσοκομείο μαζί με την παρασυρθείσα ηλικιωμένη για ότι χρειαστεί.

atyxhma

atyxhma2

atyxhma3

atyxhma4

atyxhma5

atyxhma6

atyxhma7

atyxhma8

atyxhma9

atyxhma10

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria