"ΖΩΗΡΗ" ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - LIVE ΑΠΟ ΤΟ OLADEKA - OlaDeka

“ΖΩΗΡΗ” ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – LIVE ΑΠΟ ΤΟ OLADEKA

Αξίζει να το δεις

Μια συνέντευξη τύπου με αποκαλύψεις, εντάσεις, αποχωρήσεις, διαμαρτυρίες και ιδιαίτερη…ζωντάνια. Πολύ υλικό για ανάλυση σε θέματα που αφορούν στην επανεγκατάσταση της Εφορίας – αξιοποίηση δημοσίων κτιρίων, σχέσεις Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Τελιγιορίδου, Αστυνομικό Μέγαρο, ΕΔΗΚΑ, θέματα της ευρύτερης πολιτικής σκηνής μέχρι και…δημοσιογραφικές διαμαρτυρίες για τη ζωντανή μετάδοση της συνέντευξης από το oladeka (!!!)

Προσέξτε! Δεν ζητήθηκε από κάποιον άλλον η απίστευτη απαγόρευση της ζωντανής μετάδοσης, αλλά από δημοσιογράφο! Αντί να ζητάνε οι εκπρόσωποι πολιτικού κόμματος (όπως έχει συνηθιστεί στη χώρα μας) λογοκρισία και οι δημοσιογράφοι να αντιστέκονται, γίνεται ακριβώς το αντίθετο! Οι εκπρόσωποι της ελευθεροτυπίας ζητούν το λόγο της μετάδοσης της συνέντευξης και άρα της πληροφόρησης, της ελεύθερης έκφρασης του λόγου και των απόψεων που με το Live είναι ωμή, χωρίς παρεμβάσεις, χωρίς αποκρύψεις και μονταζιέρες!

Για το συγκεκριμένο θέμα μάλιστα ήταν τέτοια η πίεση, που ο Περικλής Ζαγάρας κόντεψε να υποκύψει αποδεχόμενος το απίστευτο αίτημα για διακοπή της μετάδοσης, αλλά ο Δημήτρης Σμιξιώτης του είπε:

“Συγγνώμη Περικλή! Έχουμε να κρύψουμε κάτι; Συνέντευξη τύπου ανοιχτή δεν είναι; Απαγορεύσαμε κανέναν; Τελείωσε η συνέντευξη τύπου; Συγγνώμη, τι θέλετε, ηχογράφηση για να γίνει μοντάζ; Αυτό θέλετε; Πείτε το, θέλουμε να κάνουμε μοντάζ! Δεν θέλουμε Live! 

Απολαύστε υπεύθυνα:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria