Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντής της Καστοριάς στον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Καστοριάς - OlaDeka

Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντής της Καστοριάς στον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Καστοριάς

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντής της Καστοριάς στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο επισκέφθηκε την Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2018, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς Θωμάς  Νέστορας.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης συζήτησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή θέματα ευταξίας που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αποτελεσματικότητα των Αστυνομικών Διευθύνσεων της περιοχής μας και τον συνεχάρη για τις επιτυχίες τους στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας. Παράλληλα τόνισε το σημαντικό  έργο  της Ελληνικής Αστυνομίας στην διατήρηση της ευνομίας και στην παροχή ασφάλειας στους πολίτες της ακριτικής μας περιοχής

O κ. Αδαμόπουλος συνεχάρη τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή για την ανάληψη των καθηκόντων του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του ενώ παράλληλα εκφράστηκε η πρόθεση και των δύο πλευρών  για άρτια συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή επισκέφθηκε σήμερα ο Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς κ.Θωμάς Νέστορας με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων του.

Στη φιλική συζήτηση που ακολούθησε ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, καλή συνεργασία με όλους τους φορείς, υγεία και δύναμη για την αντιμετώπιση των νέων ευθυνών που με μεγάλο ζήλο αναλαμβάνει.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria