ΓΟΥΝΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ UNICORN FUR FARMS - OlaDeka

ΓΟΥΝΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ UNICORN FUR FARMS

Ανταπόκριση της μεγάλης εταιρίας παραγωγής γουνδοδερμάτων σε Ελληνικά αιτήματα

Ως ανταπόκριση στην έκκληση αγοραστών της βιομηχανίας της γούνας, η Unicorn Fur Farms άλλαξε τον τρόπο που επεξεργάζεται τα δέρματα από μινκ. Για την πρώτη δημοπρασία γούνας του 2018 στην Β. Αμερική, η οποία είναι προγραμματισμένη από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου, στο North American Fur Actions στο Τορόντο, η Unicorn Fur Farms θα προσφέρει τα ποιοτικά mutation mink της που έχουν επεξεργαστεί πάνω σε wide boards. Τα χρώματα θα συμπεριλαμβάνουν: Silver Blue, White, Pearl, Palomino, Cross Mink καθώς και Demi Brown.

Ο Bas van Ansem, συνεργάτης στο Van Ansem Group, μια παγκόσμια οντότητα που είναι συνώνυμη της ποιότητας και αξιοπιστίας στον τομέα των fur farms και ιδιοκτήτης των Unicorn Fur Farms και του label, εξήγησε την απόφαση για αλλαγή, “Αρκετοί από τους Έλληνες πελάτες μας ζήτησαν τα δέρματα από μινκ να έχουν μέγεθος που να εξυπηρετεί τις ανάγκες μεταπώλησης και παραγωγής. Καθώς η παγκόσμια βιομηχανία γούνας εξελίσσεται, αναγνωρίζουμε πως πρέπει να γίνουν μερικές αλλαγές για να εξασφαλίσουμε το ότι οι ανάγκες των πελατών μας εξυπηρετούνται και προστίθεται αξία στα προϊόντα μας.”

Άλλες χρωματικές φάσεις από Unicorn Mink θα προσφερθούν με το ανανεωμένο wide board sizing όσο ο χρόνος επιτρέπει ώστε να γίνει αυτό με έναν τρόπο που δεν επηρεάζει την ποιότητα και ακεραιότητα του Unicorn brand.

Το Van Ansem Group είναι αφοσιωμένο στην ανοιχτή επικοινωνία με μέλη της βιομηχανίας της γούνας, ακούγοντας τα ζητήματά τους και τις συμβουλές τους, και λαμβάνοντας δράση όποτε είναι δυνατό για να εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα σε υπηρεσίες και προϊόντα για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο [email protected] ή επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα www.unicornfurfarms.com

Τα Unicorn Mink πωλούνται αποκλειστικά στα North American Fur Actions (NAFA) στο Τορόντο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria