Βίντεο ντοκουμέντο! Όταν το 2012 ο Mr Novartis ( Κ Φρουζής) εξομολογείται το “προσωπικό ενδιαφέρον του Παν. Πικραμμένου για το φάρμακο”! Δεν το κάνει – λέει – από πολιτικούς λόγους …. - OlaDeka

Βίντεο ντοκουμέντο! Όταν το 2012 ο Mr Novartis ( Κ Φρουζής) εξομολογείται το “προσωπικό ενδιαφέρον του Παν. Πικραμμένου για το φάρμακο”! Δεν το κάνει – λέει – από πολιτικούς λόγους ….

Ο τότε αντιπρόεδρος της Novartis Κώστας Φρουζής εξομολογείται σε συνάντηση στελεχών την ύπαρξη φιλικών προσώπων στην πολιτική με κύριο τον πρώην πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο, στον οποίο αποδίδει ιδιαίτερη σχέση. (Ιούνιος 2012) Ο Φρουζής αναφέρεται στην στάση πληρωμών προς τις φαρμακευτικές και τους φαρμακοποιούς από τον ΕΟΠΥΥ τον οποιο χαρακτηρίζει “χρεοκοπημένο”, ενω εξομολογείται πως “αυτοί” ( η Novartis) σε αντιθεση με τη χώρα, που δεν εχει λεφτα, αλλά και τον ανταγωνισμό, “πάνε καλά”, αλλά … όπως λέει … “αυτό δεν χρειάζεται να το βγάλετε προς τα έξω”!!!
” Προς τιμην του ο σημερινός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος ασχολείται προσωπικά με τα θέματα του φαρμάκου (την εξοφληση των εταιρειών ) , πράγμα που δεν είχε γίνει ποτέ στο παρελθόν, καθημερινά και για ουσιαστικούς λόγους και οχι πολιτικούς γιατι δεν τον ενδιαφέρει αυτό …”

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria