Βίντεο ντοκουμέντο! Όταν το 2012 ο Mr Novartis ( Κ Φρουζής) εξομολογείται το “προσωπικό ενδιαφέρον του Παν. Πικραμμένου για το φάρμακο”! Δεν το κάνει – λέει – από πολιτικούς λόγους ….

Αρχική » Ελλάδα » Βίντεο ντοκουμέντο! Όταν το 2012 ο Mr Novartis ( Κ Φρουζής) εξομολογείται το “προσωπικό ενδιαφέρον του Παν. Πικραμμένου για το φάρμακο”! Δεν το κάνει – λέει – από πολιτικούς λόγους ….

Ο τότε αντιπρόεδρος της Novartis Κώστας Φρουζής εξομολογείται σε συνάντηση στελεχών την ύπαρξη φιλικών προσώπων στην πολιτική με κύριο τον πρώην πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο, στον οποίο αποδίδει ιδιαίτερη σχέση. (Ιούνιος 2012) Ο Φρουζής αναφέρεται στην στάση πληρωμών προς τις φαρμακευτικές και τους φαρμακοποιούς από τον ΕΟΠΥΥ τον οποιο χαρακτηρίζει “χρεοκοπημένο”, ενω εξομολογείται πως “αυτοί” ( η Novartis) σε αντιθεση με τη χώρα, που δεν εχει λεφτα, αλλά και τον ανταγωνισμό, “πάνε καλά”, αλλά … όπως λέει … “αυτό δεν χρειάζεται να το βγάλετε προς τα έξω”!!!
” Προς τιμην του ο σημερινός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος ασχολείται προσωπικά με τα θέματα του φαρμάκου (την εξοφληση των εταιρειών ) , πράγμα που δεν είχε γίνει ποτέ στο παρελθόν, καθημερινά και για ουσιαστικούς λόγους και οχι πολιτικούς γιατι δεν τον ενδιαφέρει αυτό …”

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια