Έρευνα αποκαλύπτει μέχρι ποια ηλικία μπορούμε να πηγαίνουμε clubbing - OlaDeka

Έρευνα αποκαλύπτει μέχρι ποια ηλικία μπορούμε να πηγαίνουμε clubbing

Πότε, αλήθεια, είσαι αρκετά μεγάλος για clubbing μέχρι τις πρωινές ώρες; Ναι, ο καθένας είναι όσο νιώθει, όμως μία νέα μελέτη ισχυρίζεται πως υπάρχει όριο ηλικίας για το ξενύχτι μέχρι πρωίας.

Η μελέτη της PC World αποκάλυψε πως τα 37 είναι η ηλικία που οι περισσότεροι ‘αποσύρονται’ για πιο ήσυχα βράδια και από τα 31 έχουν ξεκινήσει να προτιμούν τις ήσυχες βραδιές στο σπίτι.

Στην έρευνα συμμετείχαν 5.000 άτομα και το 29% δήλωσε πως δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τη μέρα μετά από ένα hangover, το 22% ότι βαριέται να μπουν στη διαδικασία να ετοιμαστούν για μια έξοδο και ένα 12% δήλωσε πως δεν θέλει να αφήσει τα παιδιά σε babysitter προκειμένου να βγει σε ένα club.

Το 37% των ερωτηθέντων δήλωσε πως θεωρεί πολύ άσχημο να βλέπει σε club 40αρηδες και 50αρηδες, ενώ το 46%των ερωτηθέντων δήλωσε ότι προτιμά να χαλαρώνει στο σπίτι, ενώ το 30% περιέγραψε το συνδυασμό ταινίας και καναπέ ως την “τέλεια” νύχτα.

Ο ερευνητής Matt Walburn δήλωσε σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας: «Η έρευνα διαπιστώνει ότι στην εποχή μας εκτιμούμε ιδιαίτερα τις οικιακές ανέσεις περισσότερο από μια ταραχώδη κοινωνική ζωή. Είναι αδύνατο πλέον να βαρεθεί κανείς πλέον στο σπίτι με τόσες τεχνολογικές ανέσεις. Ο συνδυασμός social media, online shopping, και gaming μπορεί να κάνει μια νύχτα περισσότερο ευχάριστη από μια βραδινή έξοδο».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria