Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί σε περιοχή της Φλώρινας για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή 16 κιλών και 411 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης - OlaDeka

Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί σε περιοχή της Φλώρινας για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή 16 κιλών και 411 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν σήμερα (24-01-2018) πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, -3- υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 20, 22 και 27 χρόνων για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία, οργανώθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή της Φλώρινας κατά τη διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε ότι, οι ανωτέρω που είχαν εισέλθει πεζή παράνομα στη χώρα, μετέφεραν τρεις (3) σάκους, που περιείχαν (16) ανισοβαρείς συσκευασίες κάνναβης, βάρους δέκα έξι (16) κιλών και τετρακοσίων έντεκα (411) γραμμαρίων. Οι προαναφερόμενοι συνελήφθησαν άμεσα παρά την προσπάθειά τους να διαφύγουν.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -16- κιλά και -411- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και

  • -3- κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, σε βάρος του 27χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης -13- μηνών και χρηματική ποινή -1.500- ευρώ.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria