Παραιτήθηκε ο Κώστας Ζουράρις μετά τον σάλο από τις δηλώσεις του για τον Ολυμπιακό και τον Άρη - OlaDeka

Παραιτήθηκε ο Κώστας Ζουράρις μετά τον σάλο από τις δηλώσεις του για τον Ολυμπιακό και τον Άρη

Την παραίτηση του από την κυβέρνηση υπέβαλε ο Κώστας Ζουράρις, μετά το σάλο που προκάλεσε με τις δηλώσεις του για το ιστορικό σωματείο του Άρη και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

O υφυπουργός Παιδείας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πάνο Καμμένο με αφορμή  όσα είπε χθες το μεσημέρι σε εκπομπή του Metropolis 95,5 για τον Ολυμπιακό και τον Άρη, με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να υποστηρίζει ότι η δήλωσή του αυτή έχει προκαλέσει αναστάτωση.

«Στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του κάθισαν 10.000 γαύροι… Ποιος τον γ… τον Άρη, παιδί μου;», είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή.

Ο κ. Ζουράρις υπέβαλε την παραίτησή του από την κυβέρνηση από υφυπουργός, την οποία θα ανακοινώσει αύριο Δευτέρα στη Βουλή. Μάλιστα, επισημαίνεται πως δεν θα παραιτηθεί από βουλευτής και παραμένει στη Βουλή ως επικεφαλής του κόμματός του «Πυρίκαυστος Ελλάς» συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο.

Η επιστολή του Κ. Ζουράρι στον πρωθυπουργό:

«Ερίδματε πρωθυπουργέ και σύντροφε υποβάλλω σήμερα 14.1.2018 την από την θέση του υφυπουργού επί της παιδείας παραίτησίν μου, η οποία διευκολύνει, ως εικός την κυβερνητική αλληλεγγύη και, συνάμφω το πολιτικό μου αυτεξούσιον.

Μετά της προσηκούσης τιμής, Κώστας Γ. Ζουράρις».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria