Ορίστηκε η ημερομηνία του Δημ. Συμβουλίου για το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ - Πότε φέρνει ο Καρυπίδης Σταθάκη - ΔΕΠΑ - ΔΕΔΑ - OlaDeka

Ορίστηκε η ημερομηνία του Δημ. Συμβουλίου για το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ – Πότε φέρνει ο Καρυπίδης Σταθάκη – ΔΕΠΑ – ΔΕΔΑ

ΕΡΧΕΤΑΙ..! και θα είναι συναρπαστικό!!!

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης, κορυφαία στελέχη της ΔΕΠΑ και της ΔΕΔΑ και φυσικά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης έρχονται στο Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 για να διαλύσουν τα σύννεφα της αμφισβήτησης που με «επαγγελματική» επιμέλεια σκορπίζουν στην τοπική κοινωνία οι ορκισμένοι εχθροί εδώ και ενάμισι χρόνο από τη στιγμή που ο Θόδωρος Καρυπίδης τους είπε:

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΙΔΗΣΗ, ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΔΕΠΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΦΟΡΕΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Από τότε δημιουργήθηκε μια ομάδα «τρομοκρατημένων» καλικάντζαρων που επιδόθηκαν -και επιδίδονται έως και σήμερα- σε μια σπαραχτική αντίδραση η οποία όσο κρατάει τόσο γελοιοποιεί τους εμπνευστές της και όσο περνά ο καιρός τους απαξιώνει φτάνοντας το μέτρο της αξιοπιστίας τους στα Τάρταρα.

Και αν το μόνο αρνητικό από αυτές τις κραυγαλέες ενέργειες «δημοσιογράφων», πολιτικάντηδων και άλλων κύκλων που συνθέτουν το περιβόητο «μαύρο μέτωπο» ήταν η περιθωριοποίηση των ίδιων, μικρό θα ήταν το κακό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι με γκεμπελίστικους όρους (πες, πες ψέματα κάτι θα μείνει), δημιούργησαν ένα κλίμα σύγχυσης και μπερδέματος στους πολίτες της Καστοριάς.

Στις εποχές που ζούμε, με τα μεγάλα προβλήματα που έχει ο κόσμος, όταν θεσμικοί φορείς -όπως θα πρεπε να είναι εκπρόσωποι του τύπου και της πολιτείας- αντί να βοηθούν στην κοινωνική συνοχή και σε ενέργειες που έχουν θετικούς στόχους σε ουσιαστικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο, κάνουν ότι μπορούν για να κερδίσουν οφέλη προσωπικά με οποιοδήποτε αντίτιμο και κάθε κόστος, τότε, η τοπική κοινωνία ακονίζει τα μαχαίρια της για να κάνει «φέτες» την αξιοπιστία των δήθεν «σοφών» και δήθεν λειτουργών της επικοινωνίας που δεν διστάζουν να βουτάνε στο ψέμα την πένα τους για να διεκδικήσουν την ικανοποίηση ιδιοτελών πόθων. Κρυφών και φανερών.

 

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 η Καστοριά γιορτάζει. Γιορτάζει στην έδρα της, το μεγαλύτερο έργο που τόσα χρόνια ζητά με φωνές, συλλαλητήρια και διεκδικήσεις: Την ενεργειακή απελευθέρωση!

Και το έργο αυτό έχει ονοματεπώνυμο: ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria