ΚΙΜΩΝ ΜΗΤΑΛΙΔΗΣ: «Μακεδονικό: Μήνυμα ελήφθη!» - OlaDeka

ΚΙΜΩΝ ΜΗΤΑΛΙΔΗΣ: «Μακεδονικό: Μήνυμα ελήφθη!»

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ oladeka ΓΙΑ ΝΟΔΕ! – ΚΙΜΩΝ ΜΗΤΑΛΙΔΗΣ: «Η ομόφωνη απόφαση της ΝΟΔΕ που απαγορεύτηκε πρέπει άμεσα να γίνει πράξη»

Πανηγυρική επιβεβαίωση του oladeka.com από τον Κίμωνα Μηταλίδη αναφορικά με το ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε για την απαγόρευση του κόμματος σε δημοσίευση δελτίου τύπου που είχε αποφασιστεί ομόφωνα και αφορούσε το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Ο κ. Μηταλίδης σήμερα παραβρέθηκε στην συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και λίγο αργότερα δημοσίευσε στο προσωπικό του ιστολόγιο ένα κείμενο όπου ανάμεσα σε άλλα αναφέρει ξεκάθαρα ακριβώς αυτά που εμείς δημοσιεύσαμε ως είδηση στις 18 Ιανουαρίου. Άλλωστε ακόμη και οι συντάκτες της απαντητικής επιστολής γνώριζαν ότι λέγαμε την ακριβή αλήθεια και για αυτό φρόντισαν να πετάξουν τη μπάλα στις κερκίδες, αναφέροντας μόνο χαρακτηρισμούς για το oladeka με περισσή κομπορρημοσύνη και προσβλητική διάθεση.

Τώρα λοιπόν, τι θα κάνουν οι εν λόγω κύριοι και κυρίες; Θα τα βάλουν και με ένα από τα πιο αξιόλογα στελέχη του κόμματος τοπικά και της ΝΟΔΕ;

Τελικά δεν μας είπατε, τώρα ποιος είναι για γέλια και για κλάματα;

Διαβάστε το άρθρο του Κίμωνα Μηταλίδη:

«Είναι γεγονός πως η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη σημερινή (24/01/2018) συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής ακύρωσε την δική μου τοποθέτηση, καλύπτοντας με στο μεγαλύτερο μέρος της. Άργησε είναι η αλήθεια, αλλά είναι πέρα για πέρα καλοδεχούμενη και κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πάντα πίστευα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη της λογικής, η παράταξη η ραχοκοκαλιά της οποίας είναι η μεσαία τάξη, η παράταξη των νοικοκυραίων.

Πάντα πίστευα ότι είμαστε ένα κόμμα με βαθειές ρίζες στην ελληνική κοινωνία και σίγουρα, ένα δημοκρατικό κόμμα το οποίο αφουγκράζεται, ακούει, αλλά πάνω από όλα σέβεται τη βάση του ακόμα και σε στιγμές διαφορετικών απόψεων.

Η Νέα Δημοκρατία το τελευταίο διάστημα είχε χάσει την επαφή με την πλατιά βάση της, αλλά σήμερα φαίνεται να ξαναβρήκε τον προσανατολισμό της.

Δυστυχώς όμως οι τοπικές παρενέργειες στη Νέα Δημοκρατία στην Καστοριά δεν επουλώνονται πλήρως. Η ομόφωνη απόφαση της ΝΟΔΕ που απαγορεύτηκε πρέπει άμεσα να γίνει πράξη ώστε το μήνυμα μας να γίνει ακόμα πιο ξεκάθαρο, δεν πρέπει να αφήσουμε ζωτικό χώρο σε τυχάρπαστους και σε πολιτικούς τυχοδιώκτες.

Είχα την τύχη αλλά και την χαρά να παραβρεθώ στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία. Ένα τεράστιο ποτάμι, αυτό της σιωπηλής πλειοψηφίας, διαδήλωσε ειρηνικά, βροντοφώναξε πως η Μακεδονία είναι ελληνική και έστειλε πολλαπλά μηνύματα και για το δικό μας το κόμμα.

Το συμπέρασμα μετά τη σημερινή συνεδρίαση είναι ότι μήνυμα ελήφθη

mitalidis
Ο Κίμωνας Μηταλίδης στη σημερινή συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria