Επιτέλους ……..!!!!!!! - OlaDeka

Επιτέλους ……..!!!!!!!

Γράφει ο Ντίκος Κωνσταντίνος

«Χαίρομαι με την έκβαση της παράδοσης των σκαφών στο ΔΗΝΑΚ. Την Τρίτη το απόγευμα περιμένοντας να τελειώσει η προπόνηση είδα το αυτοκίνητο του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς να φέρνει τα σκάφη από το ΔΗΝΑΚ που τα είχε μεταφέρει νωρίτερα. Η απορία μου μεγάλωσε. Δηλαδή εάν κατάλαβα καλά δύο μέρες νωρίτερα οι σύλλογοι «έλυσαν» τα σκάφη, τα φόρτωσαν, σήμερα τα έκαναν μια βόλτα μέχρι το ΔΗΝΑΚ και τα επέστρεψαν. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ; κανένας δεν απάντησε, και ενώ έγιναν όλες αυτές οι ενέργειες, έμειναν τα σωματεία μία εβδομάδα χωρίς σκάφη ;
Θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Νικητίδη Γ. πρώτο πρόεδρο του ΔΗΝΑΚ και τον κ. Μπατσόπουλο Θ. χρόνιο φίλο του ναυταθλητισμού της Καστοριάς και όχι μόνο, για τα άρθρα τους που μέσα από αυτά πληροφόρησαν τους πολίτες για το ΔΗΝΑΚ και τον σκοπό του.

Ξεχνάνε κάποιοι ότι ο χώρος αυτός όπως είναι η ονομασία του είναι ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και όχι μια «αλάνα» φραγμένη για ιδιωτικά και όχι μόνο συμφέροντα.
Όσο για τους «φίλους» που ψάχνουν εναγωνίως να μάθουν από πού πληροφορήθηκα την παράδοση των σκαφών και το δημοσιοποίησα, τους απαντώ «ο κόσμος το ΄χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι» και τους συμβουλεύω να απευθύνονται άμεσα σε εμένα και να μην «ενοχλούν» ανθρώπους του φιλικού μου περιβάλλοντος γιατί εκτίθενται άσχημα.»

Ντίκος Κωνσταντίνος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria