Απάντηση του Δημάρχου Νεστορίου κ. Πασχάλη Γκέτσιου σε δημοσίευση - OlaDeka

Απάντηση του Δημάρχου Νεστορίου κ. Πασχάλη Γκέτσιου σε δημοσίευση

Με το πέρας των εορτών, της χαλαρής διάθεσης και της ευωχίας θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω θερμά τους δύο Συμβούλους του Δήμου Νεστορίου, τον κ. Καραβασίλη και τον κ. Μπαμπούλη, διότι μου έδωσαν την ευκαιρία να μάθω την αλήθεια για την επίλυση του προβλήματος του οδικού άξονα Νεστορίου-Διποταμίας σε ανάρτησή τους στις 23 Δεκεμβρίου, σε ειδησεογραφικό τοπικό μπλόγκ!!!!

Σίγουρα η αλήθεια δεν είναι πάντοτε ευχάριστη. Εύκολα παραποιούνται λέξεις, νοήματα, ανάλογα με την ερμηνεία που δίνει κάποιος σε αυτά, τις γνώσεις του, τους σκοπούς του και την όψη που θέλει να φωτίσει.

Η αλήθεια όμως , σε μια κοινωνία νοημόνων ανθρώπων με κοινή λογική, είναι μία και μοναδική και θα λεχθεί στο φυσικό χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου .

Σχετικά με την προειδοποίηση-απειλή ότι ετοιμάζεται κείμενο που θα ξεκαθαρίζει και θα συγκρίνει τα έργα της πρώην και νυν δημοτικής αρχής, θα ήθελα να δηλώσω ότι πολύ ευχαρίστως θα επιθυμούσαμε εγώ αλλά και η ομάδα μου να το συζητήσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, που είναι και ο μόνος επίσημος χώρος όπου επιβάλλεται να γίνονται τέτοιου είδους συζητήσεις.

Και επιπλέον ότι  δεν θα πάψουμε ο ίδιος όπως και όλη η ομάδα της πλειοψηφίας να δίνουμε καθημερινά στις σημερινές γνωστές και δύσκολες συνθήκες, τις μάχες που χρειάζονται για την βελτίωση της ζωής των κατοίκων του Δήμου.

Τα «σωστό, δίκαιο και ηθικό» τους τα επιστρέφω, αυτολεξεί.

Εξ άλλου στην μικρή μας κοινωνία, όπου τα πάντα γίνονται γνωστά, όλοι μας έχουμε παρελθόν και δίνουμε εξετάσεις καθημερινά.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΓΚΕΤΣΙΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria