Έξαλλος ο Λεων. Παπαδημητρίου για την μή αξιοποίηση της δωρεάς με σκοπό την τοποθέτηση πινακίδων στα μνημεία της πόλης! - OlaDeka

Έξαλλος ο Λεων. Παπαδημητρίου για την μή αξιοποίηση της δωρεάς με σκοπό την τοποθέτηση πινακίδων στα μνημεία της πόλης!

Στα γρανάζια της γραφειοκρατίας είναι εδώ και δυόμισι χρόνια μπλεγμένο το θέμα της τοποθέτησης πινακίδων στα μνημεία της πόλης της Καστοριάς από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού.

Πριν από δυόμισι χρόνια, η Αντιδημαρχία είχε δεχτεί κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου που είχε γίνει στην Καστοριά και στο οποίο συμμετείχαν Έλληνες επιστήμονες που διαπρέπουν στο εξωτερικό, σημαντική δωρεά ύψους 10.000 ευρώ, με σκοπό την τοποθέτηση κατατοπιστικών πινακίδων στα μνημεία της πόλης.

Οι πινακίδες όμως δεν έχουν ακόμη τοποθετηθεί.

Για το θέμα αυτό ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λεωνίδας Παπαδημητρίου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι οι πινακίδες δεν τοποθετήθηκαν για «περίεργους λόγους», ενώ μίλησε για «κάποιους» οι οποίοι δεν θέλουν να συνεργαστούν με τον Δήμο για το καλό της πόλης.

«Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα το οποίο με έχει πληγώσει αφάνταστα. Έχω δυόμισι χρόνια δωρεά από ανθρώπους δικούς μου, Έλληνες οι οποίοι διαπρέπουν στο εξωτερικό, μας έκαναν μια αξιόλογη δωρεά ύψους 10.000 ευρώ και είχα την υποχρέωση να τοποθετήσω μερικές πινακίδες σε μνημεία. Δυστυχώς, η πρώτη μου κίνηση απέτυχε για λόγους για μένα, περίεργους.

Ήταν μεγάλες οι πινακίδες. Εάν είναι μεγάλες οι πινακίδες μπορούμε να τις κάνουμε μικρότερες. Αρκεί να συνεννοηθούμε.

Δεν μπορεί μερικοί να αγνοούν την υπογραφή του Αντιδημάρχου και κυρίως του Δημάρχου.

Εάν έχουν πρόβλημα, μπορούν να συνεννοηθούν. Εάν έχουν κόμπλεξ, να πάρουν τα μπογαλάκια τους και να φύγουν.

Πιστεύω να λογικευτούν, γιατί σκάβουν το λάκκο τους. Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά σκάβουν τον λάκκο τους. Ή υπάρχει Δήμος και συνεργάζεσαι με τον Δήμο για το καλό της πόλης, ή παίρνεις τα μπογαλάκια σου και πας αλλού.

Δεν ήρθα εδώ για να παίζω τις κούκλες. Ήρθα για να προσφέρω στον τόπο μου. Δυστυχώς όμως λόγω της γραφειοκρατίας δεν μπορώ να απελευθερώσω τα χρήματα τα οποία τα έφερα εγώ εδώ στην πόλη», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδημητρίου, διευκρινίζοντας ότι η τοποθέτησή του δεν αφορά στελέχη του Δήμου Καστοριάς αφού με αυτά, έχει άψογη συνεργασία.

Ε.Ψ

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria