50η Πρόσκληση σε  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας - OlaDeka

50η Πρόσκληση σε  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη:

α) Τις διατάξεις του άρθρου 175,176 (όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 5 του                      Ν. 4071/2012) και 177 του Νόμου 3852/10

β) Την αριθμ.55/17 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

γ) Την ανάγκη συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής)

ΚΑΛΕΙ

Τους Περιφερειακούς Συμβούλους, μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

  1. Αντωνιάδη Γεώργιο
  2. Κούσκουρα Αμαλία
  3. Καναβό Κωνσταντίνο
  4. Στεργιούλη Παναγιώτη
  5. Γιάτσιο Ιωάννη
  6. Σαββόπουλο Δημήτριο

Σε συνεδρίαση την Tρίτη 05/12/2017 και ώρα  11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), λόγω ανάγκης λήψης απόφασης επί των κάτωθι θεμάτων:

  1. Έγκριση πρακτικού  προηγούμενης συνεδρίασης.
  2. Έγκριση όρων διακήρυξης και δημοπράτησης του έργου:  «Παράλληλα έργα αναδασμού αγροκτημάτων Παλαίστρας –  Μελίτης Π.Ε. Φλώρινας».
  3. Συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού δημοπράτησης του έργου:  «Παράλληλα έργα αναδασμού αγροκτημάτων Παλαίστρας – Μελίτης Π.Ε. Φλώρινας».
  4. Έγκριση 1ου πρακτικού διαγωνισμού του έργου:  «Συντήρηση τριώροφου κτιρίου Διοικητηρίου Π.Ε. Φλώρινας».
  5. Έγκριση 2ου πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών, του «προσωρινού αναδόχου», του έργου:  «Συντήρηση – Βελτίωση Οδικού Δικτύου Δροσοπηγής – Φλώρινας».
  6.   Έγκριση 2ου πρακτικού διαγωνισμού του έργου:  «Συντήρηση φωταγώγησης Εθνικού – Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Ν. Φλώρινας 2017».
  7. Έγκριση του αρ. 26/2017 Πρακτικού της Επιτροπής Κρατικών Προμηθειών Π.Ε. Φλώρινας.
  8. Έγκριση της παράτασης προθεσμίας του έργου:  «Επισκευή – Συντήρηση Διοικητηρίου Γρεβενών Β΄ φάση».
  9. Έγκριση παράτασης συμβάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.
  10. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας, στην συνδιοργάνωσης του 15ου Τουρνουά Σκακιού «Κύπελλο Φωτιάς» της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2017 (προκριματικοί – 23 Δεκεμβρίου ο μεγάλος τελικός), στη Φλώρινα.
  11. Έγκριση ή μη των απευθείας αναθέσεων αναμνηστικών (κύπελλα – μετάλλια) και Μικροφωνικής – Ηχητικής – Φωτιστικής κάλυψης, στα πλαίσια της χειμερινής εκδήλωσης «Διοργάνωση kids Athletics (στίβος) επίδειξης τεχνικής ποδοσφαίρου, αγώνας ποδοσφαίρου σάλας», του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Φλώρινας «ΠΗΓΑΣΟΣ», που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Φλώρινας, στις 20-12-2017.
  12. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης, για την προμήθεια πολυμηχανήματος, για τις ανάγκες του τμήματος Λογιστικής Διαχείρισης, της Δ/νσης Διοικητικού  Οικονομικού της Π.Ε. Καστοριάς.
  13.  Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης, για την επισκευή (προμήθεια ανταλλακτικών) πολυμηχανήματος, του τμήματος Λογιστικής Διαχείρισης, της Δ/νσης Διοικητικού  Οικονομικού της Π.Ε. Καστοριάς.
  14.   Έγκριση ανάθεσης ή μη για την προμήθεια μεταλλίων – κυπέλων και έκδοση αφισών – φυλλαδίων, στα πλαίσια τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3με3 που διοργανώνει ο Α.Σ. Εορδαίας «ΕΛΠΙΔΑ».
  15. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης προμήθειας αδρανών υλικών 3Α, για τις ανάγκες της Π.Ε. Φλώρινας, για το έτος 2017.
  16. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου καλής εκτέλεσης της αριθμ. 83227/5306/15-5-2017 σύμβασης παροχής υπηρεσιών, που αφορά παροχή υπηρεσιών συντήρησης, καθαρισμού, φύτευσης και καλλωπισμού του αύλειου χώρου του κτιρίου της Π.Δ.Μ. στη ΖΕΠ Κοζάνης.
  17. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.
  18. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια δύο νέων ελαστικών για το με αρ. κυκλ. ΚΗΙ 4401 υπηρεσιακό επιβατικό αυτοκίνητο και αλλαγή θερινών – χειμερινών στα με αρ. κυκλ. ΚΗΥ 2488, ΚΗΙ 4400, ΚΗΙ 4401,  ΚΗΙ 6827, ΚΗΥ 6829, ΚΗΥ 6770 υπηρεσιακά επιβατικά αυτοκίνητα της Π.Ε. Καστοριάς.
  19. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ανταλλακτικών (σετ συμπλέκτη) για την επισκευή του τράκτορα με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΥ 6843.
  20. Έγκριση ή με της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια μπαταριών για τα οχήματα – μηχανήματα έργου του Αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς.
  21. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για την παροχή ηχητικής κάλυψης στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού – Λαογραφικού Συλλόγου «ΟΜΟΝΟΙΑ» Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
  22. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την ηχοφωτιστική κάλυψη στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του πολιτιστικού συλλόγου «Το Τσαρσί» με την Π.Ε. Καστοριάς.
  23. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεαι παραδοσιακών γλυκισμάτων ενόψει υποδοχής πολιτών κατά την περίοδο των εορτών και ενόψει επίσκεψης του Αντιπεριφερειάρχη σε ΚΑΠΗ και Γηροκομείο Καστοριάς.
  24. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παροχή μουσικής κάλυψης στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων του πολιτιστικού συλλόγου «Η ΠΡΟΟΔΡΟΣ» Νταηλάκι Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
  25. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για την κάλυψη θεατρικής παράστασης στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων του πολιτιστικού συλλόγου «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» Νταηλάκι Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
  26. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ειδών προσωπικής υγιεινής, ενόψει επίσκεψης από τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Καστοριάς στο ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ στο πλαίσιο των εορτών.
  27. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για την πραγματοποίηση δεξίωσης στο πλαίσιο εορτασμού για την «Πρώτη του Έτους» στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.
  28. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για τον καθαρισμό των υπηρεσιακών επιβατικών αυτοκινήτων με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΥ 2488, ΚΗΙ 4400, ΚΗΙ 4401, ΚΗΙ 4404, ΚΗΥ 6829, ΚΗΥ 6770 και ΚΗΥ 6800 της Π.Ε. Καστοριάς.
  29. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια υλικών – ανταλλακτικών, για την επισκευή συντήρηση των οχημάτων – μηχανημάτων έργου του αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς & των εργασιών επισκευή των παρελκόμενων των μηχανημάτων έργου.
  30. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για εργασίες που απαιτούνται για τη συντήρηση καθαρισμό των μηχανημάτων έξι λεβητοστασίων (Διοικητηρίου, Αμαξοστασίου, τμήματος Κτηνιατρικής, ΚΕΔΔΥ) της Π.Ε. Καστοριάς.
  31. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της υπηρεσίας «Παραμετροποίηση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή».
  32. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.).
  33. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.).
  34. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.).
  35. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.).
  36. Έγκριση δαπανών της Π.Ε. Γρεβενών.
  37. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της προμήθειας USB Κλείδα Προγράμματος BEISSBARTH (Αποκατάστασης βλάβης ΚΤΕΟ Γρεβενών).
  38. Έγκριση ή μη του πρακτικού Νο 24 Διαπραγμάτευσης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Φλώρινας σχολικού έτους 2017-18.
  39.  Έγκριση δημοπράτησης και έγκριση των όρων διακήρυξης δημοπρασίας, για το έργο:  «Τοποθέτηση Χιονοδεικτών σε τμήματα του ορεινού Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Περιφερειακή Ενότητας Κοζάνης».
  40. Έγκριση δημοπράτησης κει έγκριση των όρων διακήρυξης δημοπρασίας για το έργο:  «Κατακόρυφη σήμανση στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο περιοχής Δήμου Βοΐου».
  41. Έγκριση αποτελέσματος του 1ου πρακτικού διεξαγωγής ανοιχτής ηλεκτρονικής διαδικασίας και ανάθεση στον μειοδότη προσωρινό ανάδοχο, για το έργο:  «Αποκατάσταση εκτάκτων βλαβών στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης 2017».
  42. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου:  «Εγκατάσταση επεξεργασίας Λυμάτων Δήμου Ασκίου Νομού Κοζάνης και εξωτερικά αποχετευτικά δίκτυα οικισμών Γαλατινής, Εράτυρας και Καλονερίου προς Νέα Ε.Ε.Λ. Δήμου Ασκίου».
  43. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου:  «Αναβάθμιση Η/Μ εξοπλισμού και παροχή ισχύος μέσης τάσης (20 KV) στο αντλιοστάσιο φράγματος του αρδευτικού Σισανίου».
  44. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου:  «Εξυγίανση – Αποκατάσταση Κτιριακών Εγκαταστάσεων και περιβάλλοντος χώρου των ΜΑΒΕ – Κατασκευή ΧΥΤΑΜ».
  45. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Αποκατάσταση φθορίων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο από Ε.Ο. Κοζάνης – Λάρισας προς Αυλές – Κρανίδια».
  46. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ανταλλακτικών Ι την εκτέλεση των εργασιών επισκευής, του αποχιονιστικού οχήματος με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΗ 5408.
  47. Έγκριση της ορθής επανάληψης της 2172/3-10-2017 απόφασης της Ο.Ε. ως προς το όνομα του αναδόχου του δρομολογίου Νο 31.
  48. Έγκριση της δαπάνης τιμολογίων αναδόχων μεταφορέων μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης χωροταξικής αρμοδιότητας Π.Ε. Καστοριάς για το σχολικό έτος 2017-2018.
  49. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια αναλώσιμων υλικών για τις ανάγκες συντήρησης των Η/Υ της Π.Ε. Καστοριάς.
  50. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης τια την προμήθεια ανταλλακτικών, για την επισκευή της αντλίας πετρελαίου των ακροφυσιών και της τουρμπίνας, καθώς και των εργασιών επισκευής αυτών, του τράκτορα με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΥ 6843.
  51. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για τον έλεγχο νομιμότητας πιστοποιητικών γλωσσομάθειας υπαλλήλων της Π.Ε. Καστοριάς.
  52. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ανταλλακτικών (fuser unit & drum  unit) φωτοτυπικού μηχανήματος της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Καστοριάς.
  53. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ανταλλακτικού (drum  unit) fax της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Καστοριάς.
  54. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ανταλλακτικών, για την επισκευή του μηχανήματος έργου με αριθμό κυκλοφορίας ΜΕ 118400.
  55. Έγκριση παραλαβής εργασιών τιμολογίων παροχής υπηρεσιών.
  56. Έγκριση δαπάνης της Π.Ε. Καστοριάς.
  57. Έγκριση δαπάνης.
  58. Έγκριση διάθεσης πίστωσης και δαπάνης βεβαίωσης γνησιότητας πτυχίων και της απευθείας ανάθεσης της δαπάνης.
  59. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης της προμήθειας δύο (2) ηλεκτρονικών υπολογιστών, της Π.Ε. Γρεβενών.
  60. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της προμήθειας ειδών υποδοχής και φιλοξενίας για το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών.
  61. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια φλουριού στο πλαίσιο εορτασμού για την πρώτη του έτους στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.
  62. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παροχή ηχοφωτιστικής κάλυψης στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης θεατρικής εκδήλωσης του Εκπολιτιστικού – Εξωραϊστικού – Συλλόγου γυναικών Μεσοποταμίας με την Π.Ε. Καστοριάς.
  63. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια έντυπου υλικού στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του συλλόγου υπαλλήλων Π.Ε. Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
  64. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου της σύμβασης θανάτωσης ζώων.
  65. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για υλικά γκαραζόπορτας στο Διοικητήριο στην Πτολεμαΐδα.
  66. Έγκριση επιδομάτων για μαθητές που μεταφέρονται με ευθύνη εκείνων που έχουν τη γονική μέριμνα, για το σχολικό έτος 2017 – 2018, για την Π.Ε. Κοζάνης.
  67. Έγκριση πρακτικών διαγωνισμού της μελέτης:  «Μελέτη αναδασμού αγροκτημάτων Αμμοχωρίου – Σιταριάς & Σ.Σ. Βεύης».
  68. Έγκριση δαπάνης, διάθεσης πίστωσης και έγκρισης της διενέργειας του Συνοπτικού Διαγωνισμού του έργου:  «Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης Διαπεριφερειακής Ανταλλαγής Εμπειριών – Διαχείρισης και επικοινωνίας του προγράμματος Interegg Europe/REGIO MOB».
  69. Έγκριση συγκρότησης Επιτροπής για τη διενέργεια του Συνοπτικού Διαγωνισμού του έργου:  «Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης Διαπεριφερειακής Ανταλλαγής Εμπειριών – Διαχείρισης και Επικοινωνίας του προγράμματος Interegg Europe/REGIO MOB».
  70. Έγκριση δαπάνης και έγκριση απευθείας ανάθεσης για τη μεταφορά κλινών στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.
  71. Έγκριση επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών.
  72. Έγκριση ανάθεσης ή μη για την προμήθεια διαφόρων ειδών για την στήριξη δράσεων κοινωνικών παντοπωλείων, συσσιτίων και οποιωνδήποτε άλλων δράσεων φιλανθρωπικού σκοπού που αφορούν άστεγους και άπορους πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης.
  73. Έγκριση ανάθεσης ή μη για την προμήθεια παιχνιδιών για την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση, για τα παιδιά των εργαζομένων στην Π.Ε. Κοζάνης ενόψει Χριστουγέννων 2017 και Πρωτοχρονιάς 2018.
  74. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου παρακολούθησης και βεβαίωσης καλής εκτέλεσης.
  75. Έγκριση απευθείας ποσού 2.122,94 €, για την προμήθεια υλικών οδοστρωσίας για τις ανάγκες του τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
  76. Έγκριση τροποποίησης προϋπολογισμού Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 24η/2017.

 

Σημ.: Τα τακτικά μέλη παρακαλούνται να ενημερώσουν εγκαίρως τη γραμματεία σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής τους (τηλ. 2461351568-554).

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Π.Δ.Μ.

 

 

Ηλίας Π. Κάτανας

Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών

Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας

 

 

Κοινοποίηση:

  1. Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας
  2. Αντιπεριφερειάρχες
  3. Επικεφαλής Αντιπολίτευσης
  4. Εκτελεστικός Γραμματέας
  5. Προϊστάμενοι Γενικών Διευθύνσεων
  6. -Διεύθυνση Οικονομικών

       -Δ/νση Διοικητικού – Οικονομικού Π.Ε. Γρεβενών

       -Δ/νση Διοικητικού – Οικονομικού Π.Ε. Καστοριάς

       -Δ/νση Διοικητικού – Οικονομικού Π.Ε. Φλώρινας

  1. – Διεύθυνση Τεχνικών Έργων

       – Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κοζάνης

        -Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε Γρεβενών

        -Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Καστοριάς

        -Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Φλώρινας

  1. Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού
  2. Μ.Μ.Ε.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria