Στην Ελλάδα επισήμως το Netflix - OlaDeka

Στην Ελλάδα επισήμως το Netflix

Η δημοφιλής διαδικτυακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας “μιλά” πλέον ελληνικά και αναζητά συνεργασίες, παραγωγές και συμπαραγωγές σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ στη χώρα μας

Διαθέσιμη και στα ελληνικά είναι επίσημως από τα ξημερώματα της Τρίτης η πρωτοπόρα διαδικτυακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας του Netflix, με τους εκπροσώπους της να δηλώνουν πως η δραστηριοποίηση της πλατφόρμας στη χώρα μας στοχεύει να είναι πολυεπίπεδη και να οδηγήσει ακόμα και στην αγορά ή παραγωγή ελληνικών ταινιών και σειρών που θα χαρούν διεθνούς προβολής.

«Η Ελλάδα μας ενδιαφέρει πολύ. Διαπιστώσαμε ότι υπάρχει αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα προγράμματά μας από τους Έλληνες χρήστες και θεωρήσαμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να επεκταθούμε στην ελληνική αγορά» υπογράμμισε o Yann Lafargue, διευθυντής νέων τεχνολογιών και εταιρικών επικοινωνιών του καναλιού στη σχετική συνέντευξη Τύπου για την είσοδο του Netflix στη χώρα μας.

«Ήδη απασχολούμε Έλληνες μεταφραστές και στοχεύουμε να συνεργαστούμε με τοπικούς συντελεστές και εταιρείες παραγωγής καθώς και με ελληνικές εταιρείες δημοσίων σχέσεων.

Ένας από τους στόχους που συζητάμε είναι να αγοράσουμε ή να παράξουμε προϊόν που θα γυριστεί στη Ελλάδα και θα έχει παγκόσμια απήχηση και ενδιαφέρον» διευκρίνησε από πλευράς της η Yenia Zabba, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην Ευρωπή και σημείωσε ότι το Netflix βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε στάδιο διαπραγματεύσεις με τοπικές εταιρείες που θα  αναλάβουν τη μεταδοση του προϊόντος του και την καμπάνια δημοσιοποίησής του.

Οι Έλληνες συνδρομητές μπορούν πλέον να απολαμβάνουν με ελληνικούς υπότιτλους τα περισσότερα προγράμματα της υπηρεσίας (σ.σ.: μέχρι στιγμής έχει υποτιτλιστεί το 70% του περιεχομένου του καναλιού και σταδιακά θα μεταφραστεί και το υπόλοιπο 30%), να διαβάζουν τις περιλήψεις αυτών στα ελληνικά και να περιηγούνται στο ελληνικό μενού επιλογών. Επιπλέον αρκετά προγράμματα έχουν μεταγλωτιστεί στη γλώσσα μας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria