Πρόσκληση για συμμετοχή των δημοτών/πολιτών στην εφαρμογή του Κοινού Πλαισίου Αξιολόγησης στον Δήμο Καστοριάς - OlaDeka

Πρόσκληση για συμμετοχή των δημοτών/πολιτών στην εφαρμογή του Κοινού Πλαισίου Αξιολόγησης στον Δήμο Καστοριάς

Ο Δήμος Καστοριάς, σε συνέχεια του με αρ. πρωτ. ΔΙΟΜ/19690/20.06.2017 εγγράφου με θέμα: «Αποστολή Οδηγού Εφαρμογής του Κοινού Πλαισίου Αξιολόγησης (ΚΠΑ) – Οδηγίες εφαρμογής του ΚΠΑ», περί εφαρμογής του Κοινού Πλαισίου Αξιολόγησης στον Δήμο Καστοριάς, καλεί τους δημότες/πολίτες να συνδράμουν με τις απαντήσεις τους στην αξιολόγηση της λειτουργίας του Δήμου.

Το Κοινό Πλαίσιο Αξιολόγησης αποτελεί ένα ισχυρό και αποτελεσματικό εργαλείο Δημόσιας Διοίκησης το οποίο υιοθετείται για πρώτη φορά από τον Δήμο Καστοριάς με στόχο την βελτίωση της ποιότητας και της αποδοτικότητας των υπηρεσιών του, στα πλαίσια της Μεταρρύθμισης του Δημόσιου Τομέα 2014-2020.

Δεδομένου ότι οι δημότες/πολίτες είναι οι αποδέκτες ή οι ωφελούμενοι των δραστηριοτήτων των υπηρεσιών του Δήμου, προσκαλούμε τους δημότες να συμμετάσχουν στην εφαρμογή του ΚΠΑ, με στόχο την πλήρη και αντικειμενική καταγραφή των αποτελεσμάτων που επιτυγχάνει σε σχέση με την ικανοποίηση των δημοτών. Πιο συγκεκριμένα οι δημότες μπορούν να συμπληρώσουν Ηλεκτρονικά Ερωτηματολόγια που βρίσκονται στους παρακάτω συνδέσμους:

  • Ερωτηματολόγιο για την μέτρηση της αντίληψης του κοινού σχετικά με τα «Αποτελέσματα των υπηρεσιών του Δήμου Καστοριάς για να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προσδοκίες των δημοτών».
  • Ερωτηματολόγιο για την μέτρηση της αντίληψης του κοινού σχετικά με την «Κοινωνική ευθύνη του Δήμου Καστοριάς για να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προσδοκίες των δημοτών».

Τα ανωτέρω ερωτηματολόγια διατίθενται σε έντυπη μορφή στα παρακάτω σημεία:

Σε όλα τα ΚΕΠ του Δήμου Καστοριάς

Στα Δημοτολόγια του Δήμου Καστοριάς

και αφού συμπληρωθούν μπορούν να κατατεθούν είτε στα ίδια σημεία παραλαβής είτε στη Διεύθυνση Προγραμματισμού του Δήμου Καστοριάς. Εναλλακτικά μπορούν να αποσταλούν με fax στο : 24670 22451.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το Κ.Π.Α. από τον Οδηγό Εφαρμογής του ΚΠΑ μέσα από την σχετική ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (πατήστε εδώ) και για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στη Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών και την Δ/ση Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Καστοριάς (πληροφορίες κα Α. Ιεροπούλου, κα Χ. Σπύρου, τηλ. 24673 51140/106).

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria