Πάνω από τα 16.000 δολάρια το Bitcoin - OlaDeka

Πάνω από τα 16.000 δολάρια το Bitcoin

Κέρδη για δεύτερη διαδοχική ημέρα καταγράφει σήμερα Τετάρτη το ψηφιακό νόμισμα Bitcoin, καθώς ανακάμπτει μετά τη μεγάλη «βουτιά» που κατέγραψε την περασμένη εβδομάδα.

Ειδικότερα, σήμερα Τετάρτη το Bitcoin καταγράφει άνοδο 2%, διαπραγματευόμενο στα 16.243 δολάρια.

«Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει την απόλυτη αξία του ψηφιακού νομίσματος», σχολιάζει οEdward Stringham, πρόεδρος του American Institute for Economic Research. «Δεν μπορούμε να προβλέψουμε εάν το Bitcoin θα… μηδενίσει ή θα φτάσει το… 1 εκατομμύριο δολάρια ή τίποτα από τα δύο!»

«Είναι πιο πιθανό από εδώ και στο εξής να υπάρξει μια μεγάλη και περίπλοκη διόρθωση, ιδίως μετά τη βουτιά της περασμένης εβδομάδας», αναφέρει ο Ric Spooner, αναλυτής της CMC Markets. Ο ίδιος προβλέπει βίαιη υποχώρηση του ψηφιακού νομίσματος έως και τα επίπεδα των 5.700 δολαρίων τους ερχόμενους μήνες.

Υπενθυμίζεται εδώ πως την περασμένη Παρασκευή, το κρυπτονόμισμα κατέγραψε βουτιά 30%, χάνοντας τα επίπεδα των 11.000 δολαρίων.

«Το bitcoin θα σκαρφαλώσει μέχρι και τα 60.000 δολάρια το 2018», προβλέπει, στο μεταξύ, ο Julian Hosp, συνιδρυτής και πρόεδρος της TenX, μιας εταιρείας που δραστηριοποιείται στην αγορά των ψηφιακών νομισμάτων.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria