Ο ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς για την επίσκεψη Παπαδημούλη - OlaDeka

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς για την επίσκεψη Παπαδημούλη

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη στην Καστοριά του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Δημήτρη Παπαδημούλη με επιστέγασμα την ομιλία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Ορεστικού.

Βασικά σημεία της ομιλίας του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν:

  • Μετά από επτά πολύ δύσκολα χρόνια για τη χώρα, και μέσα σε ένα ιδιαίτερα σύνθετο και δυσμενές ευρωπαϊκό και παγκόσμιο περιβάλλον, η ελληνική οικονομία καταφέρνει και σταθεροποιείται, ανακάμπτει και αναπτύσσεται σταδιακά.
  • Με στοχευμένες δράσεις και νομοθετικές πρωτοβουλίες, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να διαμορφώσει, μαζί με τα βήματα εξόδου από τα μνημόνια, εκείνες τις συνθήκες που θα καταστήσουν επιτέλους την Ελλάδα μια σύγχρονη και δημοκρατική κοινωνία, με κοινωνική ισότητα και δικαιοσύνη.

87657654

Στο θέμα του ΤΑΡ ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρθηκε λέγοντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που άλλαξε την αρχική συμφωνία και από αγωγό διέλευσης τον μετέτρεψε και σε αγωγό παροχής, δίνοντας τη δυνατότητα λήψης φυσικού αερίου στους πολίτες της Καστοριάς. Για την επίσπευση της κατασκευής τοπικών δικτύων διανομής αερίου στην περιοχή μας, δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατό προς όλες τις κατευθύνσεις. Σχετικά με τοπικά δημοσιεύματα περί αποκλεισμού της Καστοριάς από το φυσικό αέριο, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε πως τέτοιο θέμα σήμερα, πλέον, ΔΕΝ υπάρχει.

IMG_9571-web

Εξάλλου μετά τη χθεσινή συνάντηση του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρη Παπαδημούλη με τον περιφερειάρχη κ. Θόδωρο Καρυπίδη, στον οποίο έδωσε τα εύσημα για τη συμβολή του στο να μπει η Καστοριά και το Άργος Ορεστικό στο σχεδιασμό για το φυσικό αέριο, μπήκε οριστικά τέλος σε όλα τα δημοσιεύματα που έριχναν ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν και ταυτόχρονα αμφισβητούσαν τις θετικές εξελίξεις για τη παροχή αερίου στην περιοχή μας.

Ας αναζητήσουν τις ευθύνες για την αρχική απουσία της περιοχής μας από την παροχή φυσικού αερίου στις συγκυβερνήσεις ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΠΑΣΟΚ και στον εκλεκτό περιφερειάρχη της Ν.Δ. κ. Δακή  που καταδίκασαν την Καστοριά όχι μόνο στην οικονομική αλλά και στην ενεργειακή φτώχεια.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria