Μην Πυροβολείτε Τις Οικογένειες Με Πολλά Παιδιά - OlaDeka

Μην Πυροβολείτε Τις Οικογένειες Με Πολλά Παιδιά

Την αντίθεση τους εξέφρασαν οι πρόεδροι των δυο συλλόγων της περιοχής μας πολυτέκνων και Τριτέκνων για τα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση και τα οποία πλήττουν τόσο τις πολύτεκνες όσο και τις Τρίτεκνες οικογένειες.

Οι Τρίτεκνοι αντιδρούν στο σχέδιο νόμου με το οποίο περικόπτονται τα επιδόματα για τις πολύτεκνες οικογένειες και ζητούν να υπάρξουν αλλαγές σε αυτό.

Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του συλλόγου Τριτέκνων κ. Ευαγγελία Βασιλείου, μας έχουν πνίξει οι  φόροι και η  ανεργία, Επιτέλους φτάνει. Σταματήστε να πυροβολείτε τις οικογένειες με πολλά παιδιά», τονίζει με έκδηλη την ανησυχία της για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες . Η  ίδια  καλεί το υπουργείο Εργασίας να πάρει πίσω τις διατάξεις που αφορούν την καρατόμηση των πολυτεκνικών επιδομάτων στο προωθούμενο σχέδιο νόμου.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προέδρου των πολυτέκνων κ Γιώργου Γκίτσιου «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κυβέρνηση  λειτουργεί σαν εκτελεστικό όργανο συγκεκριμένων κύκλων  των θεσμών της Ε.Ε δεν παίρνει αυτή αποφάσεις τις στέλνουν από την ΕΕ και αυτή της εκτελεί είναι δέσμια  των  μνημονίων», λέει χαρακτηριστικά.

Πάντως, η πολιτεία πρέπει να σκύψει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα προβλήματα που βιώνουν οι οικογένειες με πολλά παιδιά, εφαρμόζοντας μια προοπτική μέτρων ανακούφισης αυτών, χωρίς παλινωδίες και πισωγυρίσματα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria