ΛΟΥΣΙΟΥ: «Την πόρτα της ΔΕΔΑ δεν τη περάσατε ποτέ». ΔΑΚΗΣ: «Μα δεν υπήρχε φυσικό αέριο στη θητεία μου!» - OlaDeka

ΛΟΥΣΙΟΥ: «Την πόρτα της ΔΕΔΑ δεν τη περάσατε ποτέ». ΔΑΚΗΣ: «Μα δεν υπήρχε φυσικό αέριο στη θητεία μου!»

ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ: «ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ; ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ;»

Τζούφια πιστόλια έχει σηκώσει η αντιπολίτευση και αυτοπυροβολείται. Στην πρώτη γραμμή του μαύρου μετώπου που οργανώνεται το τελευταίο διάστημα εναντίον κυβέρνησης και περιφέρειας, επιστρατεύθηκε και ο πρώην περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Δακής. Άρον άρον νυχτιάτικα στην Καστοριά για να ρίξει τα μαργαριτάρια του…

Ανάμεσα σε άλλα χαριτωμένα που ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων του τοπικού καστοριανού τηλεοπτικού σταθμού Δίκτυο 1, απάντησε σε ερώτηση που του ετέθη σχετικά με τις ενέργειες του για δίκτυο παροχής φυσικού αερίου στην περιοχή μας με αφοπλιστική ειλικρίνεια, θάβοντας και αυτός ολόκληρη στρατηγική των καστοριανών νεοδημοκρατών:

Λούσιου: Ο κ.Καρυπίδης λέει ότι την πόρτα της ΔΕΔΑ δεν την περάσατε ποτέ, γιατί για όλα αυτά έπρεπε να υπάρξει πρόβλεψη.

Δακής:  Δεν υπήρχε φυσικό αέριο στη θητεία μου. 

Λούσιου: Σαν προετοιμασία…κύριε Δακή…

Δακής: Τι προετοιμασία…αφού δεν υπήρχε αγωγός…αφού δεν υπήρχε φυσικό αέριο…σας λέω η βουλή των Ελλήνων το ενέκρινε τον Δεκέμβρη του …(σ.σ. καταπίνει τη γλώσσα του και δεν αναφέρει χρονολογία) Τι να συζητήσουμε έναν αγωγό που δεν υπάρχει; Να μαστε λίγο σοβαροι σε αυτά που λέμε…Ή νομίζετε ότι ο περιφερειάρχης έχει χρόνο να «σπαταλάει» σε δημόσιες σχέσεις πράγματα τα οποία δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα;

 

Καταλάβατε τώρα;

Όταν ο περιφερειάρχης προσπαθεί να φέρει φυσικό αέριο στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σπαταλάει χρόνο για δημόσιες σχέσεις! Αυτό πιστεύει ακόμη και τώρα ο κ. Δακής! Και εσείς περιμένατε να φέρει φυσικό αέριο αυτός ο άνθρωπος!

Επίσης, αυτός ο…άριστος, είπε ξεκάθαρα ότι επί θητείας του δεν υπήρχε καν πλάνο για φυσικό αέριο στη Δυτική Μακεδονία. Μετά ήρθε η άλλη κυβέρνηση και τους χάλασε τα σχέδια και τον …ύπνο!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria