ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΠΑ Research: Ο Θόδωρος Καρυπίδης συγκεντρώνει από τις υψηλότερες θετικές γνώμες στην Ελλάδα! - OlaDeka

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΠΑ Research: Ο Θόδωρος Καρυπίδης συγκεντρώνει από τις υψηλότερες θετικές γνώμες στην Ελλάδα!

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΗ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ

Τα αποτελέσματα μεγάλης δημοσκόπησης από την ΚΑΠΑ Research που γίνεται για πρώτη φορά στη Δυτική Μακεδονία και αφορά στη δημοτικότητα των Βουλευτών των τεσσάρων νομών της Περιφέρειας, των Δημάρχων των πρωτευουσών των νομών αυτών και του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας παρουσιάστηκαν πριν από λίγο από το kozani.tv.

Όσον αφορά στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Καρυπίδης παρουσιάζει μία από τις υψηλότερες θετικές γνώμες συγκριτικά με τις άλλες περιφέρεις τις χώρας όπου διεξήχθη ανάλογη έρευνα.

Συγκεντρώνει θετικές γνώμες 50% και αρνητικές 39%.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες μάλιστα τίθεται στην κορυφή των ερευνών για τους περιφερειάρχες σε όλη την Ελλάδα όσον αφορά στην μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα σε αρνητικές και θετικές γνώμες!

karypidis

Η Μαρία Αντωνίου σημειώνει ένα από τα πιο αρνητικά αποτελέσματα γνωμών (58% αρνητικές και 34,5 θετικές γνώμες) στην Δυτική Μακεδονία σε αντίθεση με την Ολυμπία Τελιγιορίδου (38,5 θετικές και 27,5 αρνητικές γνώμες)

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα παννελαδικά στις θετικές γνώμες, έχοντας παράλληλα το χαμηλότερο ποσοστό αρνητικών γνωμών σε ότι αφορά στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. teligioridou-antoniou

 

Με 53,5 αρνητικές γνώμες και 39,0 θετικές η Καστοριά χτυπάει το καμπανάκι και στον Ανέστη Αγγελή:

aggelis

 

 

 

Δείτε το βίντεο του kozan.tv με τα αποτελέσματα για όλη τη Δυτική Μακεδονία και δηλώσεις του γενικού διευθυντή της ΚΑΠΑ Research κ. Τάσου Γεωργιάδη για τα στοιχεία της έρευνας που ξεχωρίζουν:

EhKT83w

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria