Επιτέλους! Οι πολίτες γράφουν για τους δημοσιογράφους! - OlaDeka

Επιτέλους! Οι πολίτες γράφουν για τους δημοσιογράφους!

Παλιά τα λέγαμε μόνοι μας σε παρέες και τα γράφαμε στους τοίχους. Σήμερα ο τοίχος με τη βοήθεια της τεχνολογίας έγινε ψηφιακός και οι πολίτες γράφουν μόνοι τους την αλήθεια και δεν χρειάζονται μονοπώλια, κλίκες και…«έγκυρους»

Παλιά τα λέγαμε μόνοι μας σε παρέες και τα γράφαμε στους τοίχους. Σήμερα ο τοίχος με τη βοήθεια της τεχνολογίας έγινε ψηφιακός και οι πολίτες γράφουν μόνοι τους την αλήθεια και δεν χρειάζονται μονοπώλια, κλίκες και…«έγκυρους»

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΖΟΡΠΙΔΟΥ

«Τώρα που επιτέλους ο γνωστός ιδιοκτήτης εφημερίδας πήγε με αυτόφωρο για συκοφαντική δυσφήμιση, θυμήστε μου να γράψω και να εξηγήσω εκείνη την δικιά μου ιστορία μαζί του. Ήθελα να το κάνω στο τέλος του χρόνου, να η καλή ευκαιρία!

Υπάρχει η θεία δίκη, και την ευχαριστώ τόσο!

Επιτέλους!»

zorpido

 

epitelous

ΚΙΜΩΝ ΜΗΤΑΛΙΔΗΣ

«Είναι γεγονός πως η μήνυση σε δημοσιογράφους δεν συνηθίζεται.
Είναι επίσης όμως γεγονός πως αρκετοί δημοσιογράφοι ξεφεύγουν από τα επιτρεπόμενα όρια.
Ο καθένας που γράφει οφείλει να ενημερώνεται και είναι υπεύθυνος για τα λεγόμενά του.
Η προσβολή προσωπικότητας είναι απαράδεκτη.
Το λάθος είναι του μηνυτή ή του λασπολόγου;»

mitalidis

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

«Δηλαδή για να καταλάβω έχεις ένα μέσο ενημέρωσης, βγαίνεις και γράφεις για μένα πως είμαι κλέφτης λωποδύτης απατεώνας, εγώ θα πρέπει να μην σου κάνω μήνυση για να μη φιμώσω τη δημοσιογραφική σου φωνή;»

τι λέτε ρε παιδιά!»

mitsopoulos

 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ

«Είναι ανήθικο ένας δημοσιογράφος, να χρησιμοποιεί προσωπικές οικογενειακές στιγμές, ως αποδεικτικό στοιχείο συναλλαγής και διαφθοράς, χτυπώντας επαγγελματίες βιοπαλαιστές, οι οποίοι συνεργάζονται με δημόσιους φορείς και έτυχε να διατηρούν κάποια φιλική ή οικογενειακή σχέση με ένα δημόσιο πολιτικό πρόσωπο. Πόσο μάλλον όταν αυτές οι επαγγελματικές συνεργασίες γίνονται νομότυπα και ο κάθε πολίτης από τον προσωπικό του υπολογιστή μπορεί να τις δει αναρτημένες στην Διαύγεια και να τις αξιολογήσει ή ακόμα να τις προσβάλλει και καταγγείλει αν θέλει. Αυτές οι πρακτικές πρέπει επιτέλους να εκλείψουν και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες των λόγων του. Την δημοσιογραφία από τη δημαγωγία και την προπαγάνδα τη διαχωρίζει μια πολύ λεπτή γραμμή. Κάποιοι δημοσιογράφοι εδώ στη Καστοριά πέρασαν πλέον στην απέναντι όχθη και ήρθε η ώρα οι πολίτες να τους γυρίσουν τη πλάτη. Η ατομική αξιοπρέπεια και οικογενειακή ζωή είναι ένα αγαθό του ανθρώπου συνταγματικά κατοχυρωμένο και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να το καταπατά.»

tsakiridis

Αφιερωμένο στον Σ.Κ. (μπας και βοηθηθεί στην προσπάθεια του  (αν θέλει να την κάνει, γιατί δεν φαίνεται να το θέλει) να ξανα-ανακαλύψει την …αντικειμενικότητα και τους κανόνες.) Οι πολίτες του προσφέρουν απλόχερα τη βοήθεια. Αν παρόλα αυτά πιστεύει ότι πρέπει να συνεχίσει το δρόμο της υποκρισίας…του ευχόμαστε «Καλή νύχτα και καλή τύχη»

Ένα μότο που έχει ακριβώς το ίδιο τεράστιο μαχητικό νόημα, αλλά δοσμένο σε διαφορετικούς εκπροσώπους και ρόλους!

(Δήθεν) φίλε τα πράγματα άλλαξαν! Οι Πολίτες τώρα δεν σας χρειάζονται. Γράφουν μόνοι τους αυτό που θέλουν να πουν.

Και όσο εσείς οι…«έγκριτοι» δεν αντιλαμβάνεστε την αλλαγή γιατί χάνετε το θείο μονοπώλιο και τα σκήπτρα του «λειτουργού» τόσο πιο πολλές αρνητικές γνώμες θα εισπράτετε!

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria