ΕΝ ΔΗΜΟ: Κάτι βρωμάει στην Αντιπεριφέρεια και βρωμάει άσχημα! - OlaDeka

ΕΝ ΔΗΜΟ: Κάτι βρωμάει στην Αντιπεριφέρεια και βρωμάει άσχημα!

Κάτι βρωμάει στην αντιπεριφέρεια και βρωμάει άσχημα. Θα πληρώσουμε 380.000€ σε μηχάνημα που θα λειτουργεί δύο μέρες τον χειμώνα. Που δε θα μαζεύει την τοξική κρούστα (τους θερινούς μήνες κάνει την εμφάνιση). Η μυρουδιά θα διώχνει τους πολίτες από τα παραλίμνια μαγαζιά. Ο θόρυβός του θα διώχνει τα πουλιά. Δεν θα μπορούν να προπονούνται κωπηλάτες και ιστιοπλόοι. Δεν θα είναι πλέον επιλογή για προπόνηση ξένων ομάδων κωπηλασίας. Και οι ψαράδες θα μείνουν άνεργοι..
Με λίγα λόγια η εξυγίανση της λίμνης πάει περίπατο. Όπως θα πάει περίπατο και ο Τουρισμός που πάντα ήταν η εναλλακτική πρόταση ανάπτυξης από όλους τους φορείς του νομού. Ο Αντιπεριφερειάρχης φαίνεται πως δεν αντιλαμβάνεται το βάρος που έχει ο θεσμικός του ρόλος και λειτουργεί κόντρα στο συμφέρον του νομού και των πολιτών που τον στήριξαν για συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ο διαγωνισμός που είχε γίνει για πολυμηχάνημα με προδιαγραφές πολύ καλύτερες και με χαμηλότερο κόστος αγοράς και λειτουργία για 365 μέρες του χρόνου ακυρώθηκε με ευθύνη του.
Να δώσουν στη δημοσιότητα οι υπεύθυνοι τις προδιαγραφές και το κόστος των δύο μηχανημάτων και αν η εμμονή αγοράς για το δεύτερο είναι ζημιογόνα και ελλιπής για την εξυγίανση τότε ο Εισαγγελέας πρέπει να παρέμβει. Οι φορείς της εστίασης (καφέ,εστιατόρια,μπαρ) αλλά και οι ξενοδόχοι με τους ψαράδες, που θίγονται άμεσα πρέπει να κινηθούν έγκαιρα γιατί κάποιοι βιάζονται πολύ να καταστρέψουν το στολίδι της πόλης μας με πολυδιάστατες συνέπειες στην υγεία,στην οικονομία,στο περιβάλλον…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria