FUR SHOPPING FESTIVAL - Σηκώθηκε το αερόστατο, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις, ήρθαν οι επισκέπτες... «Ες αύριον τα σπουδαία» - OlaDeka

FUR SHOPPING FESTIVAL – Σηκώθηκε το αερόστατο, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις, ήρθαν οι επισκέπτες… «Ες αύριον τα σπουδαία»

ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ –

Άψογη φάνηκε η διοργάνωση κατά την πρώτη μέρα του 2ου FUR SHOPPING FESTIVAL, με τους περισσότερους εκθέτες να δηλώνουν ικανοποιημένοι σε αυτό το επίπεδο.

Από κει και πέρα όμως, η αγωνία όλων είναι μεγάλη για τα οικονομικά αποτελέσματα, τα οποία σήμερα δεν μπορούν να αποτυπώσουν σαφή ή αισιόδοξη εικόνα. Οι επισκέπτες μετά το κουραστικό ταξίδι, ή δεν ήρθαν καθόλου στο εκθεσιακό κέντρο ή ήρθαν για πολύ λίγο σε μια «αναγνωριστική» επίσκεψη.

Όλοι αναμένουν την αυριανή μέρα (Σάββατο 4 Νοεμβρίου) την οποία θεωρούν ουσιαστικό βαρόμετρο για την πορεία της φετινής διοργάνωσης μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον, τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο φάσμα.

Το FESTIVAL επισκέφθηκαν εκρπόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης (Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Αδαμόπουλος, ο δήμαρχος Καστοριάς  κ. Αγγελής με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ Τόμου, κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Καστοριάς καθώς και τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Η ΕΡΤ3 μετέδωσε ζωντανά ρεπορτάζ στην πρωινή εκπομπή (Δείτε στο 1:46 ΕΔΩ) κατά την οποία μίλησε στη Θεοδότα Τσιόπρα, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κ. Α. Τσούκας.

Η ατραξιόν των event της εκδήλωσης ήταν το αερόστατο που έκανε αρκετές προσπάθειες να απογειωθεί αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεψαν (λόγω δυνατών ανέμων) και μόνο αργά το απόγευμα κατάφερε κάποιες ολιγόμετρες απογειώσεις και αυτές με ιμάντες ασφαλείας που το κρατούσαν από τη γη.

Δείτε το video με γνωστό γουναρά που επιβιβάστηκε στο αερόστατο έστω και για λίγα μέτρα:

TOURKOS-PROXENOS-KORENTSIDIS
Ο Γιάννης Κορεντσίδης με τον τούρκο πρόξενο

12

20171103_140157

20171103_175009

AEROSTATO-DIAFIMISTIKO

aerostato

AEROSTATO2

FSF

FSF1

FSF3

FSF4

FSF5

FSF6

FSF7

FSF8

FSF9

FSF10

 

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria