After Market και Independent after Market Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - OlaDeka

After Market και Independent after Market Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

After Market και Independent after Market Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Τα After Market Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων είναι τα επώνυμα ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας που προέρχονται από κατασκευαστές που δεν προέρχονται από κάποια συγκεκριμένη αυτοκινητοβιομηχανία και άρα δεν υπάρχει κανένα συμβόλαιο για την προμήθεια μεταξύ αυτών και των γνωστών αυτοκινητοβιομηχανιών.

Ακόμα πιο αναλυτικά, τα After Market Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων είναι τα ανταλλακτικά που φτιάχνονται από εταιρεία διαφορετικής προέλευσης από τον καθεαυτό κατασκευαστή τους. Συγκεκριμένες εταιρείες έρχονται και αγοράζουν ουσιαστικά τα δικαιώματα παραγωγής.

Η αξία των συγκεκριμένων Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων είναι κοινή με αυτή των γνήσιων αλλά και των ανώνυμων ανταλλακτικών.

Οι περισσότεροι μάλιστα από τους καταναλωτές που τα έχουν δοκιμάσει, υποστηρίζουν ότι η ποιότητα των After Market Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων είναι υψηλότερη των γνήσιων!

Όσον αφορά την τιμή που θα πρέπει ο καταναλωτής να δαπανήσει για να τα αποκτήσει, αυτή είναι οικονομικότερη αφού συνήθων τα After Market Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων είναι φθηνότερα!

Να επισημάνουμε ότι όσο αναφορά την ποιότητα, αν και οι απόψεις συγκλίνουν στο ότι τα After Market Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων είναι καλύτερα, ίσως πολλοί να κάνουν σύγκριση με τις τιμές γνήσιων και After Market Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων για αυτό το λόγο και να καταλήγουν στο συμπέρασμα αυτό.

Η κρίση δική σας!

ANTALLAKTIKA

  • Independent After Market

Τα Independent After Market Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων είναι εκείνα που από την κατασκευή στην κατανάλωση ή αλλιώς από τους κατασκευαστές προς τους καταναλωτές οδηγούς!

Τα Independent After Market χωρίζονται σε συγκεκριμένες κατηγορίες.

1η κατηγορία: Πρώτης Τοποθέτησης Independent After Market Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Η κατηγορία αυτή αφορά τα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων των οποίων η συσκευασία τους έχει σε εμφανές σημείο το logo του κατασκευαστή.

2η κατηγορία:  Εφάμιλλης ποιότητας ή αλλιώς Matching Quality Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Η συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνει τα ανταλλακτικά που δεν είναι γνήσια αλλά κατασκευάζονται με βάση τα χαρακτηριστικά των γνήσιων και διατίθενται από τους After Market προμηθευτές Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων που αναφέραμε στην αρχή.
3η κατηγορία:  Άλλα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Independent After Market

Τέλος, υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία στην οποία τοποθετούνται τα Independent After Market Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων τα οποία είναι αμφίβολης ποιότητας αφού η προέλευσή τους δεν είναι γνωστή. Αποτελούν βέβαια την οικονομικότερη λύση για κάποιον που θέλει να ανανεώσει το αυτοκίνητό του με τα λιγότερο δυνατά έξοδα.

Για ακόμα μία φορά, η επιλογή είναι στην κρίση σου!

ANT

Ποιο είναι το καταλληλότερο Ανταλλακτικό Αυτοκινήτου που πρέπει να χρησιμοποιήσεις;
Κατά γενική ομολογία, τα γνήσια Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων αποδεικνύονται  και η πιο σωστή επιλογή. Από θέμα ανθεκτικότητας αλλά και συμβατότητας στο μοντέλο του αυτοκινήτου που έχεις.

Αν επιλέγαμε εμείς, και είχαμε ένα σχετικά καινούργιο αυτοκίνητο τότε θα κινούμασταν μόνο σε επιλογές γνήσιων Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων!

Από την άλλη, εάν το χρηματικό ποσό που διαθέτεις είναι περιορισμένο και εάν μιλάμε για ένα παλιότερης δεκαετίας αυτοκίνητο τότε τα After Market Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων είναι για σένα η λύση (δίχως δεύτερη σκέψη!).

Μια ακόμη ενημέρωση για όσους έχουν παλιά αυτοκίνητα είναι η ύπαρξη μεταχειρισμένων και ανανεωμένων Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων!

Και οι δύο επιλογές είναι οικονομικότερες το παραπάνω και η ποιότητα τους είναι καλή συγκριτικά με την τιμή τους πάντα!

Ότι και αν επιλέξεις για το αυτοκίνητό σου να μην ξεχνάς πως η συντήρησή του είναι πρωταρχικό μέλημα! Διάλεξε το κατάλληλο Ανταλλακτικό Αυτοκινήτου που σου ταιριάζει και οδήγησε με ασφάλεια το όχημά σου!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria