Ο «αρχιβασανιστής» των παραπληροφοριοδοτών Καρυπίδης δίνει κι άλλο πόνο: Η Δ. Μακεδονία για φυσικό αέριο ΔΕΝ θα βάλει ούτε ένα ευρώ. Εξασφαλίστηκαν από την κυβέρνηση! - OlaDeka

Ο «αρχιβασανιστής» των παραπληροφοριοδοτών Καρυπίδης δίνει κι άλλο πόνο: Η Δ. Μακεδονία για φυσικό αέριο ΔΕΝ θα βάλει ούτε ένα ευρώ. Εξασφαλίστηκαν από την κυβέρνηση!

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΟΔΕΨΟΥΜΕ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΠ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

σ.σ. Θυμάστε τα 12,5 εκατομμύρια ευρώ με τα οποία έπρεπε να συμμετάσχει η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας στην χρηματοδότηση για το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην περιοχή από τη ΔΕΔΑ; Αυτό το ποσό θα έπρεπε να αντληθεί από το ΠΕΠ της περιφέρεια μας. Ε, λοιπόν ούτε αυτό δεν θα χρειαστεί! Ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες ότι τα 12,5 εκ. αντί να αφαιρεθούν από το δικό μας ΠΕΠ, εξασφαλίστηκαν από το τομεακό του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης!

Δηλαδή όχι μόνο θα κατασκευαστούν δίκτυα φυσικού αερίου για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της Δ. Μακεδονίας, αλλά ούτε θα το πληρώσουμε με κονδύλια από τον κορβανά του ΠΕΠ έτσι ώστε να χρησιμοποιηθούν για άλλους αναπτυξιακούς σκοπούς!

Καλπάζει ο Καρυπίδης και τρομάζει πολλά «δημοσιογραφικά» καταγώγια «έγκριτων» με τον αχό που δημιουργεί! Πληροφορίες που θέλουν εσμό «τρωκτικών» να ιδρύουν σύλλογο και να αιτούνται βαρέα ένσημα λόγο επί – πονης μάχης που δίνουν «sempiternal» με τον αρχιβασανιστή τους Θόδωρο Καρυπίδη, ελέγχονται για την ακρίβεια τους…

Δείτε το ρεπορτάζ του kozan.gr: 

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τις αναπτυξιακές προοπτικές στην περιοχή, διοργάνωσε ενεργειακή ημερίδα με θέμα: «Προοπτικές ανάπτυξης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ο τομέας των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και του φυσικού αερίου». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στην Κοζάνη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, στο κτίριο της Π.Ε. Κοζάνης. O Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Καρυπίδης τόσο σε δηλώσεις του, στα ΜΜΕ, όσο και στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση φάνηκε ενοχλημένος από δημοσιεύματα που ήθελαν τη μη έλευση του φυσικού αερίου στην περιοχή μας, χαρακτηρίζοντας τα σενάρια «καταστροφολογίας».

«Η Δυτική Μακεδονία όχι μόνο θα πάρει αέριο, αλλά δεν θα βάλει και ούτε ένα Ευρώ. Θα μπούνε κεντρικά από την Αθήνα. 12.5εκ. Ευρώ στη Δυτική Μακεδονία έξω από το δικό της ΠΕΠ», τόνισε ο κ. Καρυπίδης. Δείτε επίσης στο βίντεο που μιλά στους δημοσιογράφους τι είπε σε ό, τι αφορά την πώληση λιγνιτικών μονάδων.

Θανάσης Τέγος

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria