Οδηγίες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σε περιπτώσεις έντονης χιονόπτωσης - OlaDeka

Οδηγίες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σε περιπτώσεις έντονης χιονόπτωσης

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σε περιπτώσεις έντονης χιονόπτωσης, παγετού και ακραίων καιρικών φαινομένων κρίνεται αναγκαία η συμβολή όλων. Ο Δήμος Καστοριάς, με το προσωπικό και όλα τα οχήματα, την φετινή χειμερινή περίοδο, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σωστή εφαρμογή των μέτρων αποχιονισμού. Στην προσπάθεια αυτή, οφείλουν να συνδράμουν και οι ίδιοι οι πολίτες. Όλα τα αιτήματα για άμεσο αποχιονισμό προφανώς δεν μπορούν να ικανοποιούνται ταυτόχρονα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείχνουν οι οδηγοί, βάζοντας υποχρεωτικά αλυσίδες και εφαρμόζοντας της οδηγίες της Τροχαίας.

Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ο αποχιονισμός ιδιωτικών χώρων, οικοπέδων, καθώς και των χώρων στάθμευσης οχημάτων σε ξενοδοχεία, ξενώνες, καταστήματα, επιχειρήσεις κλπ, γίνεται με την ευθύνη των ιδιοκτητών. Για τον καλύτερο αποχιονισμό των πεζοδρομίων, ζητάμε τη συμβολή και την εθελοντική προσφορά όλων των πολιτών, ώστε οι ίδιοι να αναλάβουν τον καθαρισμό του πεζοδρομίου μπροστά από το δικό τους κατάστημα ή οικία.

Με συνεργασία και κατανόηση μπορούμε όλοι να διευκολύνουμε το επίπονο και δύσκολο έργο του αποχιονισμού, ώστε να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικότερα τα προβλήματα, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria