Κοσμάς Βαρσάμης: Φίλες και φίλοι φτάσαμε στο τέρμα - OlaDeka

Κοσμάς Βαρσάμης: Φίλες και φίλοι φτάσαμε στο τέρμα

Την Κυριακή έχουμε σε όλη τη χώρα τον πρώτο γύρο της αναμέτρησης για την εκλογή της ηγεσίας της Δημοκρατικής Παράταξης στον οποίο και καλώ κάθε προοδευτικό πολίτη του τόπου να προσέλθει σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα ανά την χώρα επιθυμεί και να εκφράσει τη βούλησή του.

Σε αυτή την αναμέτρηση τάχθηκα από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Νίκος Ανδρουλάκης

Ως γραμματέας της παράταξης στην Δυτική Μακεδονία σε μια μικρή περιοχή στην εσχατιά της Ελλάδας έζησα μαζί με άλλους ηρωικούς ανθρώπους τα πέτρινα χρόνια της εθνικής ευθύνης για να κρατηθεί η πατρίδα όρθια.

Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου ότι την κρίσιμη ώρα βρέθηκα στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Κι αυτή την προίκα θα την κρατήσω ως πολύτιμο φυλαχτό σε όλη μου τη ζωή.

Πιστεύω βαθιά ότι κλείνει πια ένας ιστορικός κύκλος. Ότι έχει έρθει η στιγμή για την καινούρια γέννα.

Η παράταξη που υπηρετήσαμε και που μας έκανε περήφανους με τα επιτεύγματά της και σοφότερους με τα λάθη της πρέπει να γυρίσει σελίδα.

Πρέπει να δώσει τη σκυτάλη σε μια νέα γενιά, στη γενιά των παιδιών που ξενιτεύονται, που ψάχνουν τη δική τους μοίρα στον ήλιο, που προσπαθούν να σμιλέψουν το δικό τους όραμα σε έναν αδυσώπητο και ανταγωνιστικό κόσμο.

Δικαιούνται αυτή την ευκαιρία.

Δεν ήμασταν ποτέ μια παράταξη χαμηλών προσδοκιών, δεν μας αρμόζει ο ρόλος του κομπάρσου της πολιτικής ζωής κι ούτε είμαστε ταγμένοι να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας νοσταλγώντας “περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις”, τρώγοντας τις σάρκες μας και αναπαράγοντας στο διηνεκές τα ίδια συστήματα κομματικής εξουσίας.

Η Δημοκρατική Παράταξη που υπάρχει χάριν του τόπου είναι φτιαγμένη για να πρωταγωνιστεί και να αλλάζει τη μοίρα της χώρας με την υπεύθυνη στάση της διαχρονικά.

Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση ότι ο υποψήφιος που διαθέτει τα καλύτερα εχέγγυα για να οδηγήσει την παράταξη στο μέλλον, να την ανανεώσει στελεχιακά, ηθικά, προγραμματικά και οργανωτικά και να την καταστήσει εκ νέου πολιτικά ελκυστική στην ελληνική κοινωνία με όρους αλήθειας και ευθύνης είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Αυτόν σας καλώ να στηρίξετε την Κυριακή με την ψήφο σας.

Καλή δύναμη σε όλους.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria