Καστοριά - Οργή για τους δημοτικούς συμβούλους που ακύρωσαν το δημοτικό συμβούλιο με την αποχώρηση τους - OlaDeka

Καστοριά – Οργή για τους δημοτικούς συμβούλους που ακύρωσαν το δημοτικό συμβούλιο με την αποχώρηση τους

ΒΕΛΛΙΔΗΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΚΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ 18 ΕΝΩ ΑΝ ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕ

Αναβλήθηκε το δημοτικό συμβούλιο που ήταν προγραμματισμένο χθες, Τρίτη 28 Νοεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα λόγω μη απαρτίας, παρότι αρχικά εμφανίστηκαν δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι στη συνέχεια έκαναν… κοπάνα!

Μόνο 18 δημοτικοί σύμβουλοι ήταν «παρόντες» κατά την ώρα της καταμέτρησης της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς, με αποτέλεσμα να αναβληθεί! Οργή και αποτροπιασμό εξέφρασαν εργαζόμενοι στους βρεφικούς σταθμούς και άλλοι δημότες για την εξέλιξη αυτή, αφού στο συγκεκριμένο συμβούλιο θα εγκρίνονταν το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ για τους μισθούς των υπαλλήλων των βρεφικών σταθμών αλλά και άλλα εξίσου σημαντικά θέματα. Να σημειωθεί ότι με αυτή την εξέλιξη δεν πρόκειται να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στις 10 Δεκεμβρίου όπως τους είχε υποσχεθεί η κοινωφελής επιχείρηση, αφού πλέον καθυστερεί η όλη διαδικασία εξ αιτίας της χθεσινής αναβολής του Δημ. Συμβουλίου.

Η κατακραυγή επήλθε από το γεγονός πως ενώ αρχικά, ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι εμφανίστηκαν στο Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο (σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές της δημοτικής αρχής πρόκειται για τους συμβούλους Βελλίδη, Πετρόπουλο και Τόσκο), στη συνέχεια και ενώ βλέποντας ότι οι παρευρισκόμενοι ήταν 18, αποχώρησαν με αποτέλεσμα να μην υπάρξει απαρτία και το συμβούλιο να αναβληθεί.

Το απίστευτο είναι ότι οι συγκεκριμένοι σύμβουλοι, στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο έδωσαν show για το θέμα των βρεφικών και αυτή τη φορά όχι μόνο έφυγαν αφού μέτρησαν 18 παρόντες (συν τους ίδιους 21 άρα απαρτία) αλλά κατά την έξοδό τους από τη δημοτικό μέγαρο, συνάντησαν στα σκαλιά τους Παρχαρίδη και Μουτίδη τους οποίους και έπεισαν να μην εισχρήσουν στην αίθουσα συνεδριάσεων και έτσι πήγαν όλοι για…καφέ!

Από την ομάδα Χατζησυμεωνίδη, παρόντες ήταν μόνο ο ίδιος και ο Τσαϊρίδης.

Σκοπιμότητα; Ανευθυνότητα; Κανείς δεν δύναται να εισχωρήσει στα άδυτα του σκεπτικού της «τριάδας» που σήμερα συζητιέται αρνητικά σε όλη την Καστοριά.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria