ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΖΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 33η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ PHILOXENIA - OlaDeka

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΖΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 33η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ PHILOXENIA

Ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού κι εκπρόσωπος του Δήμου Καστοριάς θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας – Εμπορίου – Τουρισμού κ. Παναγιώτη Κώττα, για τη θερμή φιλοξενία της Αντιδημαρχίας Τουρισμού στο τουριστικό περίπτερο της Περιφέρειας στην 33η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, καθώς και για την αποστολή του έντυπου υλικού που διανεμήθηκε στην έκθεση.

Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο “Αρμονία”, στον Όμιλο Πολιτιστικής Ανάπτυξης “Μύηση”, στο Εργαστήρι Λαογραφίας & Παραδοσιακού Χορού “Όρμος” και στον Πολιτιστικό Σύλλογο “Αθ.Χριστόπουλο”, για την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή τους στις παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Έκθεσης.

Στην προσπάθεια για την ενίσχυση της ελκυστικότητας του τουριστικού μας προϊόντος, σημαντικό ρόλο παίζει και η διαφοροποίηση του προσφερόμενου προϊόντος με στοχευμένη προβολή, του ιδιαίτερου και κυρίως του εξαιρετικά πλούσιου πολιτιστικού μας αποθέματος.

Ο Αντιδήμαρχος; Τουρισμού

Λάζαρος Ζήσης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria