Γάμος στη Μύκονο σημαίνει γάμος στην Palkogianni Real Estates! - OlaDeka

Γάμος στη Μύκονο σημαίνει γάμος στην Palkogianni Real Estates!

Εκτός από τις διακοπές σου στη Μύκονο θες να σχεδιάσεις και το γάμο σου εκεί και αυτό είναι εξαιρετικό!

Η Palkogianni Real Estates είναι εδώ, δίπλα σου για να σου εξασφαλίσει τον πιο υπέροχο γάμο των ονείρων σου!

Κάθε ζευγάρι που έχει επισκεφτεί το νησί των ανέμων ως … ζευγάρι πριν το γάμο σίγουρα έχει κάνει την σκέψη να διοργανώσει εκεί την δεξίωση του γάμου του.

Με την ενοικίαση βιλλών στην Palkogianni Real Estates μπορείς να εξασφαλίσεις την τέλεια δεξίωση γάμου και την άριστης ποιότητας φιλοξενία των εκλεκτών καλεσμένων σου!

2

Κλείσε λοιπόν από τώρα την βίλλα ή τις βίλλες που χρειάζονται. Ενημερώσου για τις ενοικιάσεις βιλλών στην Palkogianni Real Estates από το προσωπικό μας. Θα σε καθοδηγήσουν ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων που επιθυμείς να έχεις στο μοναδικό αυτό γεγονός της ζωής σου και θα φροντίσουν να κάνεις το γάμο σου την ωραιότερη ανάμνηση της ζωής σου.

Είτε επιθυμείς έναν κλειστού τύπου γάμο, είτε έναν ανοιχτού που όλο το νησί θα είναι οι καλεσμένοι σου η δεξίωση σου θα είναι δική μας υπόθεση υπό την καθοδήγησή σου!

Συγκεκριμένα, πέραν από την παροχή των βιλλών για την εστίαση των καλεσμένων σου μετά το μυστήριο του γάμου, είμαστε εδώ για να οργανώσουμε μαζί με εσένα και την δεξίωση που ακολουθεί το μυστήριο!

Επέλεξε το χώρο της πισίνας μας εάν θέλεις να διοργανώσεις ένα after wedding cocktail party για σένα και το ταίρι σου αλλά και για όσους σε τίμησαν!

Η Palkogianni Real Estates μαζί ε τον υπέροχο χώρο της πισίνας που θα σου διάθεση και μαζί με τις βίλλες που είσαι ελεύθερος να ενοικιάσεις για όσο θέλεις για εσένα και τους καλεσμένους σου, θα σου προσφέρει και ένα μενού με ποικιλία σε cocktail και φαγητό τύπου finger food για να ευχαριστηθείς την ημέρα!

Επέλεξε τον εσωτερικό χώρο εάν θες να αποφύγεις το όμορφο αεράκι του νησιού!

Ο εσωτερικός χώρος του ξενοδοχείου είναι εξίσου υπέροχος. Η διακόσμηση είναι εξαιρετική και οι εργαζόμενοι της Palkogianni Real Estates θα είναι δίπλα σου κάθε λεπτό για ότι κι αν χρειαστείς! Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις διακόσμησης του χώρου για την ημέρα του γάμου σου και ταυτόχρονα πρόθυμοι να σε βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείς ακόμα και να σε συμβουλέψουμε στην διακόσμηση και να σου προτείνουμε ιδέες! Το μενού θα το φτιάξεις εσύ μαζί με τους εξαιρετικούς σεφ μας! Θα φροντίσουμε οι επιλογές να είναι πολλές ώστε να ικανοποιήσουμε κάθε γούστο και απαίτηση!

  • Οι βίλλες που θα ενοικιάσεις για τους καλεσμένους σου θα είναι εξίσου μοναδικές όσο και ο γάμος σου!

Το design του υστερικού των βιλλών μας που προτίθενται για ενοικίαση ποικίλει. Επέλεξε κλασσικές για τους μεγαλύτερης ηλικίας καλεσμένους, πιο μοντέρνες για τους νεότερους, και κυκλαδίτικης αισθητικής για τους παραδοσιακούς!

  • Η βίλλα των νεόνυμφων είναι έκπληξη… εσύ διαλέγεις αυτή που επιθυμείς και εμείς φροντίζουμε να έχεις το κάτι παραπάνω! Δεν θα το μετανιώσεις! Δίχως να γίνουμε καθόλου ενοχλητικοί, στην Palkogianni Real Estates φροντίζουμε το ζευγάρι να έχει ότι επιθυμεί, την ώρα που το επιθυμεί χωρίς να προλάβει να μας το ζητήσει!

Θέλουμε ο γάμος σου να είναι ξεχωριστός. Στην Palkogianni Real Estates λέμε… ‘Ο γάμος σου η καλύτερη μας στιγμή!’

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria