ΒΟΛΕΙ: Με 1-3 πήραν και το ντέρμπι οι Παγκορασίδες από τον Αριστέα στον Φιλώτα - OlaDeka

ΒΟΛΕΙ: Με 1-3 πήραν και το ντέρμπι οι Παγκορασίδες από τον Αριστέα στον Φιλώτα

Το ντέρμπι κορυφής του Γ  Όμιλου του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ, ανάμεσα στον Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου και τον Α.Π. Καστοριάς, διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (19/11) στο ΔΑΚ Αμύνταίου, με τις φιλοξενούμενες να παίρνουν τη νίκη πιο δύσκολα απ΄ ότι μαρτυρά το τελικό αποτέλεσμα (3-1 σετ).

Η ομάδα του Αριστέα μπήκε μουδιασμένη στον αγωνιστικό χώρο, δέχτηκε συνολικά 8 πόντους από το εξαιρετικό σερβίς της Καστοριάς, σημείο που καθόρισε εν πολλοίς την τύχη του πρώτου σέτ (12-25) υπέρ του Α.Π. Καστοριάς.

2Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχες βρήκαν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν δύο φορές με διαφορά 5 πόντων 7-2 και 11-6, όμως η απόδοση τους δεν είχε συνέχεια και οι Καστοριανές με δυνατά σημεία τα τεχνικά σερβίς και τα χτυπήματα σε πρώτο χρόνο, κατάφεραν να ανατρέψουν τη σε βάρους κατάσταση, κατακτώντας και το δεύτερο σετ με 18-25.3Όσοι πίστεψαν οτι το τρίτο σετ θα εξελίσσονταν σε τυπική διαδικασία, οι παίκτριες του Αριστέα φρόντισαν να τους διέψευσαν. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκόρ μέχρι το 10-10 , από ΄κεί και πέρα οι γηπεδούχες ήταν καταιγιστικές, καθώς με ενα σερί 10-0 (20-10) καθάρισαν ουσιαστικά το σετ, το οποίο ολοκληρώθηκε με 25-11.

Στο τέταρτο σετ, ο Αριστέας προσπάθησε να παραμείνει ανταγωνιστικός, αλλά οι παίκτριες του υπέπεσαν σε πολλά λάθη, τα οποία τους στέρησαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το σέτ και τον αγώνα.

Σετ: 12-25, 18-25, 25-11, 14-25

ARISTEASΑ.Σ. Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου (Νόπη Κούση – Βαρβάρα Νικηφόρου): Κατσουπάκη  Ε. , Θεολογίδου, Καπετανάκη, Γιώβη , Κατσουπάκη Μ., Μπαλι  Φ. , Χαραλαμπίδου, Κιοσέ, Μπαλι Μ.VOLLEY-KASTORIA

Α.Π. Καστοριάς (Παναγιώτα Φίλιου): Μακρίδου, Χαλιβίδου, Σμαροπούλου, Δημάκου, Συτιλίδου, Γκαμπέση, Φωτοπούλου, Τζήμα, Κούμα, Σιαμπάζη, , Παναγιωτίδου, Κοκκαλένιου Ε, Κοκκαλένιου Γ., Καταραχιά.

DSC02601

Δεν έβαλε δύσκολα στον Γ.Σ. Κοζάνης ο Αριστέας

Το Σάββατο (19/11) η ομάδα Κορασίδων του ΑΡΙΣΤΕΑ ΦΙΛΩΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ηττήθηκε στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης από την αντίστοιχη του Γ.Σ. Κοζάνης με 3-1 σετ, για την 6η αγωνιστική του Γ ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ.

Η ομάδα της Κοζάνης παρουσιάστηκε καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και δεν επέτρεψε στον ΑΡΙΣΤΕΑ να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, πέρα από την κατάκτηση ενός σετ.

DSC02610

Οι γηπεδούχες καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες το πρώτο και τρίτο σετ, (25-12 και 25-10 αντίστοιχα). Μόνο στο δεύτερο σετ η ομάδα του ΑΡΙΣΤΕΑ έδειξε σημάδια ζωής, μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη σετ έφτασε στο 25-23 , ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1.

  Στο τέταρτο σετ η ομάδα του ΑΡΙΣΤΕΑ κρατήθηκε κοντά στο σκόρ μέχρι το 16-14, αλλά η συνέχεια  ανήκε στην ομάδα της Κοζάνης, η οποία με καλό σερβίς τελείωσε το σετ με 25-16 και τον αγώνα με 3-1 σετ.

Σετ: 25-12, 23-25, 25-10, 25-16.

Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ (Τιτέλης Δημήτριος): Αθανασιάδου (L), Τιτέλη, Τσουτζιάδου, Τρυφωνίδη, Κανίνα, Γιακισικλή, Παπαδοπούλου (L), Μπουρνιώτη, Κυρατζίδου, Τσημοπούλου, Παφίλη, Πάπιστα, Ντέρου, Καλημέρη.

Α.Σ. ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Κούση Νόπη): Καπετανάκη, Θεολογίδου, Δεληδιαμαντή, Κατσουπάκη Μ., Γιώβη, Χασάλα, Χαραλαμπίδου, Κατσουπάκη Ε., Γετίμη.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria