Ανάκληση των Ενταγμένων Πράξεων στο Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020». - OlaDeka

Ανάκληση των Ενταγμένων Πράξεων στο Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020».

Ανάκληση των Ενταγμένων Πράξεων στο Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020».

Από τη Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας και Βιολογικής Γεωργίας γνωστοποιείται ανακοίνωση σχετικά με την Ανάκληση των Ενταγμένων Πράξεων στο Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020».

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι στο άμεσο χρονικό διάστημα ο ΟΠΕΚΕΠΕ προγραμματίζει τη χορήγηση προκαταβολής στους δικαιούχους που έχουν ενταχθεί στο Μέτρο 11 ‘’Βιολογικές Καλλιέργειες‘’ με βάση την με αριθ. 1453/59595/31-05-2017 Απόφαση Ένταξης.

Όσοι από τους εν λόγω δικαιούχους επιθυμούν να αποχωρήσουν από την μία ή και τις δύο Δράσεις του Μέτρου 11, και προκειμένου να μη συμπεριληφθούν στη χορήγηση προκαταβολής, παρακαλούνται το αργότερο μέχρι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 23:59:59 να συμπληρώσουν Υπεύθυνη Δήλωση, η οποία θα πρέπει να έχει επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής, και να την αποστείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μορφή pdf στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Στην Υπεύθυνη Δήλωση η οποία θα απευθύνεται προς την Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας και Βιολογικής Γεωργίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο δικαιούχος θα πρέπει να δηλώνει τον Αριθμό Φορολογικού του Μητρώου (Α.Φ.Μ.), ότι αιτείται την απένταξή του από τις Δράσεις 11.1.1 ή/και 11.2.1 του εν λόγω Μέτρου, στις οποίες εντάχθηκε με βάση την ανωτέρω Απόφαση, καθώς και να αναλύει τους λόγους αδυναμίας εκτέλεσης της πράξης σύμφωνα με τους όρους ένταξής του.

Επιπρόσθετα, ο δικαιούχος θα πρέπει να συμπληρώσει και να αποστείλει, μαζί με την Υπεύθυνη Δήλωση, τα σχετικά στοιχεία που αναφέρονται στο συνημμένο αρχείο excel.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria