Φθηνό ρεύμα στη Δ. Μακεδονία: Π. Κώττας “Η εξέλιξη στεναχωρεί κάποιους…” – Αγνή Κανδύλη “Μόνο χαρά μπορεί να φέρει…” - OlaDeka

Φθηνό ρεύμα στη Δ. Μακεδονία: Π. Κώττας “Η εξέλιξη στεναχωρεί κάποιους…” – Αγνή Κανδύλη “Μόνο χαρά μπορεί να φέρει…”

Η κα ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ…

Το σχόλιο του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Κώττα για την είδηση περί δέσμευσης της κυβέρνησής αναφορικά με το φτηνό ρεύμα στη Δυτική Μακεδονία και η αντίδραση της Αγνής Κανδύλη

Παναγιώτης Κώττας: “Δεν ξέρω αν αυτή η εξέλιξη στεναχωρήσει κάποιους, το σίγουρο είναι ότι η Δυτική Μακεδονία κερδίζει μια, αποκλειστικής έμπνευσης, αναπτυξιακή πρόταση και βασική διεκδίκηση του Περιφερειάρχη μας Θόδωρου Καρυπίδη.
Μια πρόταση που αποκαθιστά αδικίες δεκαετιών και καθιστά την Περιφέρεια μας ελκυστικότατη για επενδύσεις σε ενεργοβόρες βιομηχανίες και επιχειρήσεις, συγχρόνως δίνει τεράστιες προοπτικές στις ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις μας ως προς την ανταγωνιστικότητα τους.
Φυσικό αέριο, αεροδρόμιο, τρένο, αρδευτικά και πολλά άλλα έργα υποδομής ακολουθούν σύντομα, προς καλή τύχη όλων μας και κακή όλων των κακορίζικων”

Αγνή Κανδύλη: “Οτιδήποτε γίνεται για το καλό του τόπου όχι απλά δεν στεναχωρεί!! Αντιθέτως μόνο χαρά μπορεί να φέρει όταν γίνεται πράξη! Με το καλό λοιπόν γιατί το έχει ανάγκη ο τόπος!”

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria