Τροχαίο ατύχημα στην Πέτρα εξαιτίας αρκούδων - OlaDeka

Τροχαίο ατύχημα στην Πέτρα εξαιτίας αρκούδων

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΡΚΟΥΔΕΣ

Κλιμακώνεται η επικινδυνότητα στην περιοχή Πέτρα Καστοριάς εξαιτίας του βιότοπου που έχουν δημιουργήσει στην συγκεκριμένη περιοχή μία αρκούδα με το αρκουδάκι της. Τα άγρια ζώα κάνουν συχνά αισθητή την παρουσία τους και διασχίζουν καθημερινά το οδόστρωμα για να μεταφερθούν από το βουνό στη λίμνη και αντίστροφα.

Σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι οι δύο αρκούδες έκαναν για ακόμη μια φορά δρασκελιά από τη διασταύρωση που οδηγεί στην πίσω πλευρά του παλιού καταστήματος διασκέδασης «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» και πέρασαν απέναντι με κατεύθυνση προς τη λίμνη. Εκείνη τη στιγμή όμως στο συγκεκριμένο σημείο του πολυσύχναστου δρόμου κινούνταν δύο αυτοκίνητα. 

Ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος φρέναρε αιφνιδιασμένος από την εμφάνιση των αρκούδων με αποτέλεσμα συγκρουσθεί με άλλο αυτοκίνητο που κινούνταν πίσω του και προσέκρουσε στο πρώτο που επιβράδυνε απότομα.

Ευτυχώς για ακόμη μία φορά υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές αλλά οι συμμετέχοντες στο συμβάν αλλά και πολλοί άλλοι αναρωτιούνται τι χρειάζεται να γίνει για να μην υπάρξει στο μέλλον κάτι χειρότερο.

Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη σε κάτι πιο σοβαρό που όλα δείχνουν ότι μπορεί να συμβεί;

Μήπως εμείς οι απλοί πολίτες πρέπει να γράψουμε μία λίστα αρμοδίων και υπευθύνων και να κάνουμε μια επίσκεψη στον εισαγγελέα και όπου αλλού χρειαστεί για να αποφύγουμε τα χειρότερα; 

Το παραμύθι με τον «αρκούδο» και το «αρκουδάκι» πλέον έχει χάσει την αθωότητα του και μεταλλάσσεται σε γκρίζο πιθανό εφιάλτη…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria