Τούρκος αυτοκτόνησε σε Facebook Live επειδή η κόρη του παντρεύτηκε χωρίς την έγκρισή του - OlaDeka

Τούρκος αυτοκτόνησε σε Facebook Live επειδή η κόρη του παντρεύτηκε χωρίς την έγκρισή του

Ένας πατέρας από την Καισάρεια της Τουρκίας προχώρησε σε μια σοκαριστική πράξη μπροστά στην κάμερα καθώς έβαλε ένα όπλο στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε. Ο λόγος, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος, είναι πως η κόρη του επέλεξε να παντρευτεί  χωρίς την έγκρισή του.

Τα τελευταία του λόγια μπροστά στην κάμερα ήταν: «Αντίο, σας αφήνω, να προσέχετε». Νωρίτερα αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή.

«Κάνω livestream απόψε. Η επιθυμία μου είναι να μην παρευρεθούν στην κηδεία μου αυτοί μου έβαλαν σε αυτή τη θέση», είπε σημειώνοντας πως είναι μόνος του στο σπίτι, ενώ αποκάλυψε πως έμαθε για τον αρραβώνα της κόρης του με ένα τηλεφώνημα.

«Κανείς δεν με ρώτησε, κανείς δεν μου φέρθηκε αντρίκια. Ο πεθερός μου πήρε τη θέση μου και χωρίς την έγκρισή μου έδωσε την ευχή του στην κόρη μου. Κανείς δεν είπε ότι ο πατέρας αυτού του παιδιού είναι ζωντανός. Πίστευα ότι η κόρη μου θα μου έλεγε ‘έλα πατέρα’».

Την ώρα που μετέδιδε live, όπως αναφέρει η Daily Mail, συγγενείς τον παρακαλούσαν να μην κάνει καμία τρέλα ωστόσο ο ίδιος λίγα λεπτά αργότερα έβαλε τέλος στη ζωή του. Αμέσως μετά μέλη της οικογένειας πήγαν στο σπίτι και βρήκαν το πτώμα του. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα και το σώμα του 54χρονου έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο για αυτοψία.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria