Τουριστική Καστοριά - Η κατάντια σε όλο της το μεγαλειο! - OlaDeka

Τουριστική Καστοριά – Η κατάντια σε όλο της το μεγαλειο!

Με κολλητική ταινία αναγκάστηκαν να κλείσουν τα καπάκια των δύο ημιβυθιζόμενων κάδων απορριμμάτων, οι καταστηματάρχες της περιοχής, δίπλα απο την προτομή του Ιωάννη Βαλαλά, λόγω της δυσοσμίας που αναδύεται, μιά που δεν τους έχει αδειάσει, εδώ και μέρες, ο Δήμος μας.

Η κατάντια, σε όλο της το μεγαλείο. Και ενώ όλα έδειχναν, μετά τα συνεχή δημοσιεύματα της «Φωνής» και του fonikastorias.gr, ότι οι κακώς εξ αρχής τοποθετημένοι ημιβυθιζόμενοι κάδοι απορριμμάτων δίπλα από την προτομή του Ιωάννη Βαλαλά, επρόκειτο τελικά να απομακρυνθούν – και όχι βέβαια η προτομή – , μέχρι σήμερα ο Δήμος μας τηρεί «σιγή ιχθύος».

Αυτές οι εικόνες ντροπής κύριοι του Δήμου, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα σας ευαισθητοποιήσουν ακόμη περισσότερο, ώστε να απομακρύνετε άμεσα και δια παντός τους κάδους από το σημείο αυτό. Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Εδώ όμως προκύπτει και ένα άλλο θέμα. Διαπιστώνεται, σύμφωνα με τα όσα μας μετέφεραν οι γύρω καταστηματάρχες, οτι οι ημιβυθιζόμενοι αυτοί κάδοι, αν και καλαίσθητοι εξωτερικά, είναι όμως δύσχρηστοι, αφού μιά μεγάλη σακούλα απορριμμάτων, μπαίνει με δυσκολία μέσα στον κάδο, λόγω της εσωτερικής κατασκευής του. Δεν ξέρουμε ποιανού φαεινή ιδέα ήταν η προμήθειά τους, χωρίς να έχει μελετηθεί η πρακτικότητά τους.

Νομίζουμε πως ο Δήμος μας θα πρέπει να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα το όλο θέμα, χωρίς άλλες κωλυσιεργίες και να λύσει το πρόβλημα.

Εναλλακτικές λύσεις, για την εναπόθεση των απορριμμάτων στην περιοχή, σίγουρα υπάρχουν, κι ας μήν είναι…ημιβυθιζόμενες.

kadoi-sfragism

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria