Σύλληψη 25χρονου αλλοδαπού για -5- διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής από καταστήματα super market σε περιοχές της Κοζάνης - OlaDeka

Σύλληψη 25χρονου αλλοδαπού για -5- διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής από καταστήματα super market σε περιοχές της Κοζάνης

Συνελήφθη χθες (09-10-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κοζάνης, 25χρονος υπήκοος Αλβανίας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος συνελήφθη, διότι από κοινού με ένα ακόμη άτομο, αφαίρεσαν οινοπνευματώδη ποτά από κατάστημα super market σε περιοχή της Κοζάνης, ενώ ακολούθως από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κοζάνης πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής -35- φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και διάφορα είδη super market.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 25χρονος από κοινού με έναν 39χρονο ομοεθνή του ο οποίος αναζητείται, το τελευταίο τριήμερο διέπραξαν ακόμη -4- παρόμοιες κλοπές στην πόλη της Κοζάνης, αφαιρώντας διάφορα προϊόντα.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

· -35- φιάλες και διάφορα προϊόντα, μέρος των οποίων αποδόθηκε στους υπεύθυνους των καταστημάτων,

· προαναφερθέν όχημα και

· -1- κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria