ΣΕΓ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΝΕΩΝ ΕΛΛΛΗΝΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ - OlaDeka

ΣΕΓ – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΝΕΩΝ ΕΛΛΛΗΝΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας FUR EXCELLENCE IN ATHENS- 2018

Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι,

Για άλλη μια συνεχή χρονιά ο «Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών» (Σ.Ε.Γ.) με τη συνεργασία του Δημοπρατηρίου Γούνας της NAFA προκηρύσσει τον «Διαγωνισμό Νέων Ελλήνων Σχεδιαστών».  Στόχος του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων στο χώρο του σχεδιασμού προϊόντων γούνας στην Ελλάδα.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι νέοι φοιτούν σε ελληνικά πανεπιστήμια και σχολές σχεδίου, πατρόν, μόδας καθώς και απόφοιτοι των σχολών αυτών τα δύο τελευταία έτη (2016, 2017). 

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι “Τιμώντας το μεγαλείο σπουδαίων σχεδιαστών” και περιγράφεται αναλυτικά από τον συνεργάτη του ΣΕΓ, καθηγητή του Royal College of Art – London κ. Βασίλη Καρδάση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα προτεινόμενα σχέδια – δημιουργίες τους  μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου 2017 στο «Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών», σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.   

Οι 10 φιναλίστ, τα σχέδια των οποίων θα επιλεχτούν για τον τελικό, θα πρέπει να είναι σε θέση, εφ’ όσον επιλεγούν, να υποβάλλουν άμεσα το αντίστοιχο λεπτομερές πατρόν και να συμμετέχουν σε ένα Ενημερωτικό Σεμινάριο δύο ημερών που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά.  Στη διάρκεια του σεμιναρίου αυτού θα έχουν την ευκαιρία εκτός από την επί τόπου γνωριμία τους με τον κλάδο της γούνας και τα δέρματα που χρησιμοποιούνται, να συζητήσουν επί του επιλεχθέντος σχεδίου και πατρόν τους ώστε στη συνέχεια να υποβάλλουν το προτεινόμενο σχέδιο τους και σε ύφασμα (toile).

Το έπαθλο για τον πρώτο νικητή, είναι ένα ειδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο – workshop μιας εβδομάδας στο Τορόντο του Καναδά, στο Studio Design ενός από τα πλέον γνωστά Δημοπρατήρια Γούνας του κόσμου, του NAFA(North American Fur Auction) (http://www.nafa.ca/).  Τα έξοδα μεταφοράς και φιλοξενίας θα καλυφθούν από το Διεθνές Δημοπρατήριο NAFA.

Ο διαγωνισμός Νέων Ελλήνων Σχεδιαστών λαμβάνει χώρα στα πλαίσια της 8ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας «FUREXCELLENCE IN ATHENS» και η διαδικασία ανάδειξης του τελικού νικητή θα πραγματοποιηθεί στη διάρκεια υλοποίησης της έκθεσης, από τις 23 έως τις 25 Μαρτίου 2018, στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.   Η FUR EXCELLENCE IN ATHENS- International Fur Fair είναι ένα γεγονός στρατηγικής σημασίας για τη βιομηχανία και τη μόδα της γούνας, σημείο συνάντησης αγοραστών και παραγωγών από όλο τον κόσμο και αποσκοπεί στην προβολή και προώθηση της ελληνικής γουνοποιίας διεθνώς.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών στο τηλέφωνο 24670-83380, στo email: [email protected] καθώς και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα (www.furexcellence.com).  Υπεύθυνη έργου κ. Ζούρλα Αφροδίτη.

Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερες προοπτικές απασχόλησης για τους νέους μας.

Σας ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συνεργασία και υποστήριξη σας.

 

Με εκτίμηση

Για τον Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών

Μαλεγκάνος Αθανάσιος

Χατζησυμεωνίδης Γιώργος

 

Πρόεδρος Γενικός Γραμματέας

gyd

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria