Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς & του ΠΑΟΚ έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο - OlaDeka

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς & του ΠΑΟΚ έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Καστοριάς, ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης για συμπολίτη μας, μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Καστοριάς και του ΠΑΟΚ.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τη νοσηλεία σε κέντρο αποκατάστασης του συμπολίτη μας Σάκη Βλαχόπουλου, αδελφό του παλαιμάχου της Καστοριάς Θόδωρου, ο οποίος υπέστη τροχαίο ατύχημα.

Τον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα, έκλεισε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας της Καστοριάς Γιώργος Χαλκίδης και στο κάλεσμα αυτό, ανταποκρίθηκαν αρκετοί συμπολίτες μας, οι οποίοι παράλληλα, απόλαυσαν ένα ποιοτικό ποδοσφαιρικό αγώνα αλλά και παλιές δόξες του ΠΑΟΚ. Να σημειώσουμε ότι οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ, συμμετέχουν συχνά σε φιλανθρωπικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Για την ιστορία να αναφέρουμε, ότι ο αγώνας έληξε ισόπαλος 3-3.

Στο Α΄ ημίχρονο η Καστοριά προηγήθηκε 2-1, με γκόλ των Ντέμκα και Ζορπίδη. Για τον ΠΑΟΚ μείωσε ο Αργυρίου.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ έκανε την μεγάλη ανατροπή, όπου με γκόλ των Μπορμπόκη και Τανταλίδη, πέρασε μπροστά με 2-3, για να ισοφαρίσει στη λήξη του παιγνιδιού ο Λαζαρίδης, σε 3-3.

Κόουτς στους παλαιμάχους του ΠΑΟΚ ήταν ο βετεράνος Χρ. Τερζανίδης.

Το διαιτητικό τρίο αποτελούσαν οι Καραταΐδης, Χατζής και Τριανταφυλλίδης.

Συνθέσεις:

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Παντόπικος, Ράτς, Σαββουλίδης Θ, Εμμανουηλίδης Δημ., Ντέμκας, Κυβεντίδης, Βλαχόπουλος, Παπαδάμου, Σαββουλίδης Γ., Ζορπίδης, Χουνουζίδης, Λαζαρίδης, Ηλιόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μητκίδης, Εμμανουηλίδης Νικ., Τάττες, Τσίκος, Τσιώτσος, Ευαγγελίδης Χρ., Νικολαΐδης, Ευαγγελίδης Δημ.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Χασιώτης, Ορφανός, Αλεξανδρίδης, Μπορμπόκης, Παπαχρηστούδης, Αργυρίου, Σαμαράς, Χόρχε, Λεοντιάδης, Σερασίδης, Καπουσούζης, Κουκίδης, Τανταλίδης, Γιόκας, Μπόλκας, Στυψιάνος, Κουρτσελίδης.

Ακολουθεί video με στιγμιότυπα του παιχνιδιού και δηλώσεις

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria