ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ - OlaDeka

ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ

Ανατροπή! Δεν πάει στο Μαυροχώρι η Δασική Υπηρεσία – Στα κάγκελα οι κάτοικοι του Μαυροχωρίου με την «περίεργη» ολιγωρία του Δήμου Καστοριάς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του oladeka.com ανατρέπεται, με ευθύνη του Δήμου Καστοριάς, ο αρχικός σχεδιασμός για τη μετεγκατάσταση της Δασικής Υπηρεσίας από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας στο πρώην δημαρχείο του Δήμου Μακεδνών (Μαυροχώρι) βάσει του σχεδιασμού για τη στέγαση όλων των δημόσιων υπηρεσιών σε δημόσια κτίρια.

Τον περασμένο Απρίλη σε σχετική σύσκεψη που συγκλήθηκε μετά από τις πρωτοβουλίες του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας, ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής είχε ισχυριστεί πως το κτίριο που στέγαζε τον πρώην Δήμο Μακεδνών είναι διαθέσιμο για να στεγάσει την Δασική Υπηρεσία Καστοριάς, έτσι ώστε να ελευθερωθεί χώρος στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας για να στεγαστούν δημόσιες υπηρεσίες που σήμερα στεγάζονται σε κτίρια ιδιωτών.

Παρά το επίσημο σχετικό αίτημα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτ.Μακεδονίας προς το Δήμο Καστοριάς για παραχώρηση γραφείων στον κτίριο του πρώην Δήμου Μακεδνών, ο Δήμος Καστοριάς αποφεύγει μέχρι τώρα να απαντήσει χρησιμοποιώντας διάφορες υπεκφυγές.

Αυτή η τελμάτωση του θέματος έχει οδηγήσει σε νέες συνομιλίες, αυτή τη φορά με τον Δήμο Άργους Ορεστικού ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συμφωνήσει να παραχωρήσει άμεσα σχετικό κτίριο για τη στέγαση της Δασικής Υπηρεσίας.

Να σημειώσουμε πως ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Πάνος Κεπατσόγλου είχε εκφράσει τη βούληση για παραχώρηση κτιρίου για την Δασική Υπηρεσία από την σύσκεψη του Απριλίου που προαναφέραμε. Μετά, όμως, την τότε δέσμευση του Δημάρχου Καστοριάς για την παραχώρηση κτιρίου στο Μαυροχώρι, η πρόταση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού έμεινε ανενεργή.

Τώρα, όμως, μετά την χρονοτριβή από πλευράς Δήμου Καστοριάς, που από πολλούς ερμηνεύεται ως προσπάθεια παρακώλυσης των διαδικασιών μετεγκατάστασης, η πρόταση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού ενεργοποιείται ξανά, και όπως φαίνεται, με συνοπτικές και άμεσες διαδικασίες θα δώσει λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria