ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΕΗ - OlaDeka

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΕΗ

Όλοι οι Δυτικομακεδόνες θα τύχουν αυτής της ενίσχυσης ανεξαρτήτως εταιρίας από την οποία θα αγοράζουν ρεύμα

Μετά τη δημοσίευση για το κλείδωμα της ένταξης του ειδικού τιμολογίου στον προϋπολογισμό που υποσχέθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης από την  προεκλογική ακόμη περίοδο, και που επήλθε μετά την επιμονή του ίδιου και τη δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ξεκαθαρίζει μέσω του oladeka.com ότι το ειδικό τιμολόγιο δεν θα αφορά μόνο στους συνδρομητές της ΔΕΗ, αλλά σε όλους τους Δυτικομακεδόνες καταναλωτές σε όποιον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας και αν είναι συνδεδεμένοι. 

Διαβάστε τις δηλώσεις Καρυπίδη στο oladeka.com :

 

“Επιβεβαιώσαμε τη δέσμευση  του πρωθυπουργού και τη βούληση της κυβέρνησης για το ειδικό τιμολόγιο ρεύματος -επαναλαμβάνω είναι ειδικό τιμολόγιο ρεύματος και όχι ειδικό τιμολόγιο ΔΕΗ- γιατί όπως βλέπετε υπάρχουν και πολλές εταιρίες που πουλάνε ρεύμα, όλοι θα τύχουν αυτής της ενίσχυσης. 

Για τις αναφορές του ότι δεν υπήρξε στο σχέδιο του προϋπολογισμού, θυμίζω ότι ο προϋπολογισμός εγγράφει – δεσμεύει τα ποσά εν συνόλω και δεν εξειδικεύει πολιτικές.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και οι εξειδικεύσεις και του ποσού και του τρόπου λειτουργίας και των ρυθμίσεων που θα γίνου έτσι ώστε να είναι διασφαλισμένο για την ενίσχυση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας με ότι αυτό συνεπάγεται.”

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria